Nyhet

Festivalakademiet spesial: Lonely Woman

Formiddagsolo med Hildegunn Øiseth, Signe Emmeluth og Ellen Andrea Wang i en musikalsk utgave av Festivalakademiet på Moldejazz torsdag kl. 12 i Teatret Vårt.

Hva er den fineste jazzlåten noensinne? Meningene er mange, men Ornette Colemans «Lonely Woman» scorer nok høyt hos flere. Hvor mange artister har ikke fremført denne låten på Moldejazz opp gjennom årene? Den er både vakker og alvorlig, rask og langsom på samme tid.

Tre fremragende musikere av i dag, alle basert i Norge, gjør hver sin tolkning av denne viktige låten, alene på scenen denne formiddagen.

Hildegunn Øiseth på trompet og bukkehorn, opptrer ellers på festivalen med Marilyn Mazurs Shamania
Signe Emmeluth på altsax, opptrer ellers på festivalen med Emmeluth’s Amoeba
Ellen Andrea Wang, opptrer ellers på festivalen med sin trio gjestet av Ben Wendel og Manu Katché

Introduksjon ved Festivalakademiets vert Audun Vinger

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev