Nyhet

John Zorn avlyst på Moldejazz

Artist in Residence John Zorn skulle opprinnelig hatt åtte konserter under årets Moldejazz, men har nå avlyst på grunn av sykdom.

Grunnet sykdom kommer ikke Artist In Residence John Zorn til Molde, melder festivalen i en pressemelding i dag.
Enkelte konserter var allerede flyttet da Zorns ankomst ble forsinket på grunn av flyproblemer, men nå er Zorns besøk avlyst i sin helhet. Musikken hans er imidlertid sterkt til stede på festivalen. Det er allerede avviklet to konserter med Zorns musikk og de fleste andre konsertene vil gå som planlagt, opplyser Moldejazz.

Dagens konsert med The New Masada Quartet vil gå kl 22.00 i Storyville som The New Masada Trio. Bagatelles Marathon Part 1 og 2 vil gå som planlagt med noen endringer onsdag 20/7. Torsdag vil John Zorns solokonserter i Molde Domkirke og på Krona bli avlyst. Det vil komme ny melding om hva som eventuelt skjer med Electric Masada torsdag kveld.

Tirsdagens konsert med Emma-Jean Thackray blir også avlyst da bandet ikke kommer seg til Molde i tide. Dette er en ettervirkning av SAS-streiken.

Billettkjøpere til avlyst og flyttet konsert vil bli kontaktet, forteller Moldejazz.

Fra forsiden

Nyhet

Kulturdebatter og konsert under Arendalsuka

Under Arendalsuka onsdag 17. august inviteres det til innlegg og debatt om regionale kulturfond og en samtale med Maria Schneider om datagigantenes maktposisjon i musikklivet. Senere samme kveld skal Maria Schneider og Oslo jazzensemble fremføre musikk fra Schneiders storverk Data Lords.

Sildajazz - 12. august 2022

Rommet dekker vannfronten

Den andre dagen på Sildajazz fikk en slak start med opplevelser rett inn i hotellvinduet. Disse inkluderte barneparaden, deler av gratisprogrammet og en festivalby som sakte våknet til liv.

Meld deg på vårt nyhetsbrev