Nyhet

NTNU Jazzlinja på norgesturné

NOW er årets turnéensemble fra jazzlinja ved NTNU Trondheim, og i mars reiser ensemblet på hele 15 musikere ut på en omfattende norgesturné.

På Inderøy Jazzforum torsdag 17. mars starter ensemblet norgesturneen som teller hele elleve konserter. Musikken er komponert av og for ensemblets musikere, og samler et bredt spekter av musikalske bakgrunner til et helhetlig uttrykk. Alle medlemmene i NOW er fordypet i et mangfold av musikktradisjoner, og det trekkes linjer fra jazz, gospel, pop, rock, groovy riff og visesang.

– Å jobbe med et såpass ambisiøst og stort prosjekt er minst like artig som krevende. Å endelig kunne reise rundt i landet og møte publikum med musikken som vi har jobbet så hardt og intenst med blir veldig spennende. Vi gleder oss veldig over at vi kan gjennomføre denne turnéen akkurat nå, sier Andreas Solheim, bassist i ensemblet.

NOW består av Johanna Reine-Nilsen (vokal), Ingeborg Gravem Sollid (vokal), Peter Wallem Anundsen (trompet), Jørgen Bjelkerud (trombone), Simon Hagerup Holm (saxofon), Erik Egge Jordheim (saxofon), Ville Lähteenmäki (bassklarinett), Ola Erlien (gitar), Frode Wærness Ludvigsen (gitar), Eirik Tveten (piano), Amund Stenøien (vibrafon), Eskil Elias Foyn Bruntvedt (el-bass), Andreas Solheim (kontrabass), Steinar Heide Bø (trommer) og Veslemøy Narvesen (trommer).

Turnérute:
17.3. – Inderøy Jazzforum
24.3. – Dokkhuset Scene, Trondheim
25.3. – Trøndertun FHS, Melhus
28.3. – Toneheim FHS, Hamar
29.3. – Hamar Jazzklubb, Hamar
2.4.- Storyville Jazz Club, Molde
3.4. – Rønningen FHS, Oslo
4.4. – Urijazz, Tønsberg
5.4. – Kristiansand Jazzvesen
6.4. – Victoria Nasjonale jazzscene, Oslo
8-9.4. – Vossa Jazz

Fra forsiden

Nyheter

OJKOS søker to nye medlemmar

OJKOS er eit komponist-kollektiv for skapande utøvarar, der kvart medlem skriv og får framført sin musikk mot å spele andre sine verk. No opnar de opp for søknader for å fylle to ledige plassar i ensemblet fra hausten 2024. Søknadsfrist er 8. januar 2024.

OJKOS spiller: Magnus Murphy Joelson - Victoria, Nasjonal jazzscene - 28. november 2023

Komponist med mye på hjertet

KONSERT: Orkesteret for jazzkomponister i Oslo gir liv til kompleksiteten i kveldens låter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev