Nyhet

Mandaljazz-programmet komplett

Med Aila Trio er Mandaljazz-programmet nå komplett. Det er duket for en spennende og intim festivalopplevelse i Mandal første helgen i juli.

Festivalpassene er allerede utsolgt til årets Mandaljazz som i år arrangeres 1. – 3. juli. Det skjedde under et døgn etter at festivalpassene ble lagt ut.
– Dette er ny rekord, sier festivalsjef Eirik Kristensen, som likevel forsikrer om at det ikke er for sent å sikre seg billett til festivalen. Det er fortsatt dagspass igjen til torsdagen, i tillegg til billetter til enkeltkonserter.

På programmet står blant annet Maria Kannegaard Trio, Trondheim Jazzorkester & GURLS, Valkyrien allstart, Kjetil jerve og Helga Myhr. Mer om hele Mandaljazz-programmet her.

Tar smittevern på alvor
I fjor ble Mandaljazz gjennomført i en litt nedskalert versjon. Festivalen gikk ned fra tre til to dager og hadde kun norske artister på scenen.
– I år satser vi imidlertid på å gjennomføre Mandaljazz nærmere slik vi kjenner festivalen, selvsagt med sterkt fokus på smittevern. Vi arrangerer tre festivaldager, men i år som i fjor har vi bestemt oss for en helnorsk lineup, forteller Kristensen.
Men festivalen tar smittevern på alvor. Det blir lagt ut et begrenset antall billetter, og publikum vil bli tilvist plasser når de kommer på konsertene.
– Vi kommer frem mot festival til å fortsette å jobbe med smitteverntiltak i takt med at vi får mer informasjon fra myndighetene, sier Kristensen.

Fra forsiden

Nyhet

Arild B. Nielsen hedret med Storbandprisen

Musiker og musikalsk leder i Hardanger Big Band, Arild B. Nielsen, ble lørdag 16. oktober hedret med Storbandprisen 2021. Nielsen er en bærebjelke for det lokale musikklivet, skriver Norsk jazzforum i begrunnelsen for prisen, og omtaler Nielsen som en ildsjel av dimensjoner, en stor musikalsk formidler og en inspirasjon for unge musikere.

Nyhet

NTT: Eurytmi og avant garde på Nesodden

Juliana Venter lager kunstfest på sagnomsust odde, Ole Morten Vågan har fått seg oktett, Radio Tidsmaskinen skrur klokka frem og tilbake og vi har ETT spørsmål til Sondre Lerche i ukas Now's The Time.

Meld deg på vårt nyhetsbrev