Nyhet

Mandaljazz-programmet komplett

Med Aila Trio er Mandaljazz-programmet nå komplett. Det er duket for en spennende og intim festivalopplevelse i Mandal første helgen i juli.

Festivalpassene er allerede utsolgt til årets Mandaljazz som i år arrangeres 1. – 3. juli. Det skjedde under et døgn etter at festivalpassene ble lagt ut.
– Dette er ny rekord, sier festivalsjef Eirik Kristensen, som likevel forsikrer om at det ikke er for sent å sikre seg billett til festivalen. Det er fortsatt dagspass igjen til torsdagen, i tillegg til billetter til enkeltkonserter.

På programmet står blant annet Maria Kannegaard Trio, Trondheim Jazzorkester & GURLS, Valkyrien allstart, Kjetil jerve og Helga Myhr. Mer om hele Mandaljazz-programmet her.

Tar smittevern på alvor
I fjor ble Mandaljazz gjennomført i en litt nedskalert versjon. Festivalen gikk ned fra tre til to dager og hadde kun norske artister på scenen.
– I år satser vi imidlertid på å gjennomføre Mandaljazz nærmere slik vi kjenner festivalen, selvsagt med sterkt fokus på smittevern. Vi arrangerer tre festivaldager, men i år som i fjor har vi bestemt oss for en helnorsk lineup, forteller Kristensen.
Men festivalen tar smittevern på alvor. Det blir lagt ut et begrenset antall billetter, og publikum vil bli tilvist plasser når de kommer på konsertene.
– Vi kommer frem mot festival til å fortsette å jobbe med smitteverntiltak i takt med at vi får mer informasjon fra myndighetene, sier Kristensen.

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev