Nyhet

Nye slipp fra Moldejazz og Sildajazz

Tolv nye artister er Moldejazz-klare, blant andre Lilja, Frode Haltlis Avant Folk og Marius Neset. Sildajazz kan lokke med Kari Bremnes, Knut Reiersrud og to nye samarbeidsprosjekter.

Moldejazz kommer med et nytt stort slipp. Lilja, Lumen Drones, Marius Neset (solo), Arne Torvik Trio, Ytre Suløen Jass-Ensemble med gjester, Frode Haltlis Avant Folk, Sondre Lerche (solo), Hannah Storm, Red Hot og Ogras er alle klare for festivalen i juli. Skeidsvoll-brødrene Lauritz og Isach som i fjor vant Sparebank 1 SMNs jazztalentpris, kommer tilbake til Moldejazz med hvert sitt band, Quite a View og General Post Office.

Sildajazz i Haugesund gjør seg klar for festival i august, og har allerede sluppet artister som Jaga Jazzist, Nils Petter Molvær Group og Solveig Slettahjell Quartet.
– Responsen så langt har vært god, og konserten med Jan Erik Vold og Arild Andersen er allerede snart utsolgt. Det er tydelig at det er mange som gleder seg til august og festival, sier festivalsjef Andreas R Meland.
De siste tilskuddene på festivalprogrammet er Kari Bremnes og Knut Reiersrud. I tillegg ønsker Sildajazz å løfte det lokale musikklivet med nye samarbeidsmuligheter, og presenterer to unike prosjekter: Gjermund Larsen Trio med det lokale prestisjekoret Kammerkoret Bocca samt Ole Børud med Haugaland Storband.

Mer om Moldejazz-programmet her.
Mer om Sildajazz-programmet her.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Vi stuper ned i orgelsjøen

All Ears blir i januar første musikkfestival på nye MUNCH, Mats Eilertsen spiller for håpet på en ny kvartettplate, Eivind Opsvik gjør alt selv på ny soloplate og vi blir fjetret av Get Back.

Nyhet

Vossa Jazz med nye programslipp

Ola Kvernbergs Steamdome, ISÁK, Sylvie Courvoisier, Linus + Økland/Van Heertum/Zach og Sheila Jordan & Cameron Brown er alle klare for Vossa Jazz 2022.

Meld deg på vårt nyhetsbrev