Nyhet

Nasjonal jazzscene søker arrangementsansvarlige

En av landets mest spennende musikkscener søker nå etter nye arrangementsansvarlige i deltidsstillinger.

Nasjonal jazzscene, Victoria arrangerer rundt 170 konserter i året med det beste av norsk og internasjonal jazz. Nå søker de arrangementsansvarlige i deltidsstillinger. Les hele stillingsutlysningen her.

Konsertscenen Victoria i Karl Johans gate i Oslo er Norges hovedscene for jazz, og her presenteres norsk og internasjonal kvalitetsjazz fem dager i uken. Store navn som Dee Dee Bridgewater, Charlie Haden, John McLaughlin, Nils Petter Molvær, Solveig Slettahjell, Brad Mehldau, Chick Corea og Snarky Puppy har gjestet scenen de siste årene. Konsertprogrammet favner hele jazzsjangeren og spenner fra mainstream til moderne jazz.

Fra forsiden

Moldejazz - 19., 20. og 21. juli

Fra Bassorkesteret til Jassensemblet: Tre dager på Moldejazz

De første tre dagene på Moldejazz bød på musikalske opplevelser med stort generasjonsspenn, både på og foran scenen, fra Ytre Suløens tradjazz i kirka og mainstream på Storyville til Paal Nilssen-Loves frenetiske Circus-surrealisme, Ola Kvernbergs intrikate Steamdome og Ellen Andrea Wangs vanvittige bassorkester.

Meld deg på vårt nyhetsbrev