Nyhet

Nasjonal jazzscene søker arrangementsansvarlige

En av landets mest spennende musikkscener søker nå etter nye arrangementsansvarlige i deltidsstillinger.

Nasjonal jazzscene, Victoria arrangerer rundt 170 konserter i året med det beste av norsk og internasjonal jazz. Nå søker de arrangementsansvarlige i deltidsstillinger. Les hele stillingsutlysningen her.

Konsertscenen Victoria i Karl Johans gate i Oslo er Norges hovedscene for jazz, og her presenteres norsk og internasjonal kvalitetsjazz fem dager i uken. Store navn som Dee Dee Bridgewater, Charlie Haden, John McLaughlin, Nils Petter Molvær, Solveig Slettahjell, Brad Mehldau, Chick Corea og Snarky Puppy har gjestet scenen de siste årene. Konsertprogrammet favner hele jazzsjangeren og spenner fra mainstream til moderne jazz.

Fra forsiden

Nyhet

NTT spiller «Inneklemten» for tomme gater

Saksofonkomet Elisabeth Lid Trøen trår varsomt, det gjør sannelig Jonas Sjøvaag også, vi har en ny utgave av Ti Tette, og i et litterært essay kommer korpsånden til syne.

Meld deg på vårt nyhetsbrev