Nyheter

Jazzintro-finalen utsatt nok en gang

Den planlagte Jazzintro-finalen 28. april er utsatt nok en gang. Ny dato offentliggjøres i løpet av kort tid.

– Vi er veldig lei oss for å måtte utsette nok en gang, men innenfor dagens smittevernrestriksjoner er det rett og slett umulig å gjennomføre et finalearrangement med fire band, selv digitalt. Men vi jobber nå med å få på plass en god løsning, og kommer snarlig tilbake med mer informasjon, sier prosjektansvarlig i Norsk jazzforum, Aleksander Haugen

Det er Kongle Trio, Damata, Hein Westgaard Trio og Front!Front som er de fire finalebandene i Jazzintro 2020. Bandet som kåres til Årets unge jazzmusikere får en lanseringspakke fra Norsk jazzforum, mentorprogram i samarbeid med Talent Norge og Gramo-stipendet på kr 150 000.

Fra forsiden

Moldejazz - 19., 20. og 21. juli

Fra Bassorkesteret til Jassensemblet: Tre dager på Moldejazz

De første tre dagene på Moldejazz bød på musikalske opplevelser med stort generasjonsspenn, både på og foran scenen, fra Ytre Suløens tradjazz i kirka og mainstream på Storyville til Paal Nilssen-Loves frenetiske Circus-surrealisme, Ola Kvernbergs intrikate Steamdome og Ellen Andrea Wangs vanvittige bassorkester.

Meld deg på vårt nyhetsbrev