Nyheter

Jazzintro-finalen utsatt nok en gang

Den planlagte Jazzintro-finalen 28. april er utsatt nok en gang. Ny dato offentliggjøres i løpet av kort tid.

– Vi er veldig lei oss for å måtte utsette nok en gang, men innenfor dagens smittevernrestriksjoner er det rett og slett umulig å gjennomføre et finalearrangement med fire band, selv digitalt. Men vi jobber nå med å få på plass en god løsning, og kommer snarlig tilbake med mer informasjon, sier prosjektansvarlig i Norsk jazzforum, Aleksander Haugen

Det er Kongle Trio, Damata, Hein Westgaard Trio og Front!Front som er de fire finalebandene i Jazzintro 2020. Bandet som kåres til Årets unge jazzmusikere får en lanseringspakke fra Norsk jazzforum, mentorprogram i samarbeid med Talent Norge og Gramo-stipendet på kr 150 000.

Fra forsiden

Nyheter

NTT spiller «Inneklemten» for tomme gater

Saksofonkomet Elisabeth Lid Trøen trår varsomt, det gjør sannelig Jonas Sjøvaag også, vi har en ny utgave av Ti Tette, og i et litterært essay kommer korpsånden til syne.

Meld deg på vårt nyhetsbrev