Nyhet

Moldejazz gjennomfører festival

Det blir jazzfestival i Molde i uke 29, om enn i en litt mindre utgave, med jubileumsprogram med bestillingsverk og premierer. Hele programmet lanseres neste uke.

I tråd med Regjeringens plan for gjenåpning av samfunnet har styret i Moldejazz besluttet å gjennomføre festival i uke 29, forteller festivalen i en pressemelding. Dette blir en mindre utgave av den opprinnelig planlagte jubileumsfestivalen, men det blir like fullt et fyldig jubileumsprogram med en rekke bestillingsverk og premierer. Det nye festivalprogrammet blir i sin helhet lansert i uke 21, og billettsalget til disse konsertene vil starte så snart de er offentliggjort.

Gjennomføringen av festivalen skaper positive ringvirkninger for både musikere og leverandører som gjennom dette får betalte oppdrag, forteller festivalen videre. Det er også viktig for Molde by og ikke minst for festivalens publikum at de nå er i stand til å gjennomføre festival. Moldejazz ønsker å bidra til å sette en standard for hvordan en festival kan gjennomføres med de restriksjoner som påligger fra myndighetshold.

De opprinnelig planlagte konsertene på Romsdalsmuseet, på Sparebank1 SMN-scenen i Alexandraparken og i Bjørnsonhuset er avlyst. Alle billetter kjøpt til disse arrangementene blir refundert automatisk.

Fra forsiden

Nyhet

NTT: To horn i kjeften og ett cymbalslag, takk!

André Roligheten er konsertaktuell, Håkon Mjåset Johansen er dobbelt plateaktuell, vi leser kortprosa om en obskur duett, tenker på Jimmy Cobb og lytter til nye skiver og signaler fra Kulturdepartementet.

Nyhet

Jazzintro-startskudd på Moldejazz

Koronakrisen avlyste alle fire innledende runder av Jazzintro 2020, men nå legges det et nytt løp med konserter. Startskuddet går på Moldejazz i juli med finale i Oslo i desember.

Meld deg på vårt nyhetsbrev