Nyhet

Moldejazz gjennomfører festival

Det blir jazzfestival i Molde i uke 29, om enn i en litt mindre utgave, med jubileumsprogram med bestillingsverk og premierer. Hele programmet lanseres neste uke.

I tråd med Regjeringens plan for gjenåpning av samfunnet har styret i Moldejazz besluttet å gjennomføre festival i uke 29, forteller festivalen i en pressemelding. Dette blir en mindre utgave av den opprinnelig planlagte jubileumsfestivalen, men det blir like fullt et fyldig jubileumsprogram med en rekke bestillingsverk og premierer. Det nye festivalprogrammet blir i sin helhet lansert i uke 21, og billettsalget til disse konsertene vil starte så snart de er offentliggjort.

Gjennomføringen av festivalen skaper positive ringvirkninger for både musikere og leverandører som gjennom dette får betalte oppdrag, forteller festivalen videre. Det er også viktig for Molde by og ikke minst for festivalens publikum at de nå er i stand til å gjennomføre festival. Moldejazz ønsker å bidra til å sette en standard for hvordan en festival kan gjennomføres med de restriksjoner som påligger fra myndighetshold.

De opprinnelig planlagte konsertene på Romsdalsmuseet, på Sparebank1 SMN-scenen i Alexandraparken og i Bjørnsonhuset er avlyst. Alle billetter kjøpt til disse arrangementene blir refundert automatisk.

Fra forsiden

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Nyhet

Bestillingsverk fra Krogstad

Saksofonist Mona Krogstad vil formidle håp og ettertanke i bestillingsverket Serenity Now på Kongsberg Jazzfestival lørdag 6. juli.

Meld deg på vårt nyhetsbrev