Nyhet

Bodø Jazz Open avlyst

Bodø Jazz Open er den første av jazzens maifestivaler som nå avlyser. – Det har ikke vært noen enkel avgjørelse å ta, men det er ikke lenger mulig å se for seg at vi kan gjennomføre festivalen som normalt, sier festivalsjef Jan Gunnar Hoff.

Bødø Jazz Open skulle vært arrangert 6. – 9. mai. Nærmere 40 arrangementer var planlagt for årets jazzfestival, deriblant konserter med Jan Garbarek, Mike Stern, Bill Frisell, Sinne Eeg, Elephant9 og The Real Thing.

– Vi er allerede i dialog med disse artistene med tanke på re-booking til neste års jazzfestival, uttaler festivalsjef Jan Gunnar Hoff på festivalens nettside.

Inntektsgrunnlaget til hele kultur-Norge har stoppet opp, dermed også billettsalget til jazzfestivalen, skriver festivalen videre. Det er innført reiserestriksjoner i USA og Europa som berører festivalens internasjonale artister. Smittevernoverlege i Bodø kommune har også gitt forbud mot å arrangere festivaler før 17. mai 2020. Det er derfor besluttet at Bodø Jazz Open blir avlyst i sin helhet med bakgrunn i den gjeldende situasjonen rundt koronaviruset.

Bodø Jazz Open melder at så fort de har det praktiske på plass, vil pass- og billettkjøpere bli kontaktet pr epost om refundering. De som ikke ønsker refusjon kan endre sin billett til festivalen i 2021.

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev