Nyhet

Nasjonal jazzscene avlyser konserter

Nasjonal jazzscene i Oslo flytter konserten med Tord Gustavsen Trio til høsten og avlyser alle andre konserter fram til 14. april.

I en pressemelding opplyser Nasjonal jazzscene at de dessverre ser seg nødt til å avlyse alle oppsatte konserter fram til 14. april.

– Vi gjør dette av allmennpreventive og folkehelsemessige hensyn og i henhold til de rådene og påbudene som de siste dagene har kommet fra myndighetene, sier Nasjonal jazzscene, og beklager ulempene avlysningene medfører for publikum og artister.

Konserten med Tord Gustavsen 14. mars er flyttet til 5. september. Det blir også jobbet med å finne nye datoer for de andre avlyste arrangementene. Kjøpte billetter blir refundert automatisk.

Følgende konserter er avlyst:
12.03 Moskus
13.03 Ola Kvernbergs Steamdome III
14.03 Tord Gustavsen Trio – utsatt til 05.09
18.03 Eivind Austad Trio
19.03 Ayumi Tanaka Trio
20.03 Knut Reiersrud & Jan Erik Vold – Terje Vigen
21.03 Barnas jazzscene
21.03 Marius Neset Quintet
25.03 Uhørt! Jazzraptor
26.03 Sylvie Courvoisier Trio
27.03 Hildo
28.03 Becca Stevens
31.03 Oslo Jazz Circle
02.04 Trondheim Jazzorkester & John Scofield
03.04 Steve Lehman Trio
04.04 Petter Wettre

Se forøvrig Nasjonal jazzscenes nettsider og facebookside for oppdatert informasjon.

Fra forsiden

Nyhet

UKAS JAZZPROFIL: Petter Wettre

Petter Wettre tok med seg saksofonen og flyttet til Paris kun et par uker for koronarestriksjonene satte inn. Nye samarbeid og musikalske møter må vente, nå er det blogging, øving, trening og generelt venting som fyller dagene.

Nyhet

Kongsberg Jazzfestival avlyser

Kongsberg Jazzfestival melder i dag at årets festival er avlyst. - Det er med tungt hjerte vi gjør dette, men styret har også et ansvar for å ta vare på festivalen, forvalte den godt og sikre dens fremtid. Vi kan ikke sette festivalen i en situasjon hvor vi med åpne øyne sender den inn i historiebøkene, sier styreleder Juel H. Rye.

Meld deg på vårt nyhetsbrev