Nyhet

Mike Stern & Jan Gunnar Hoff Group til Anjazz

Gitaristen Mike Stern kommer til Anjazz på Hamar 7. mai sammen med Jan Gunnar Hoff Group.

Den amerikanske gitaristen Mike Stern er bekreftet til festivalen Anjazz på Hamar sammen med den norske pianisten Jan Gunnar Hoff og hans band. Torsdag 7. mai spiller de i Teatersalen i Hamar Teater.
Mike Stern har vært kåret av Down Beat som en av de beste jazzgitaristene gjennom tidene og har fartstid fra bl.a Blood, Sweat & Tears, Billy Cobham og ikke minst Miles Davis. Stern har vært nominert til US Grammy Awards 6 ganger, og ble i 2012 tildelt en såkalt “Certified Legend Award” av Guitar Player.
Stern og Hoff har samarbeidet tidligere, både på to plateutgivelser og flere turneer. Sist i 2018 med plata «Jan Gunnar Hoff Group feat. Mike Stern», og turneen denne gang har samme besetning med Audun Kleive på trommer og Per Mathisen på bass ved siden av Stern og Hoff selv. Konserten på Anjazz er en del av en lengre turné i april og mai hvor Stern og Hoff Group gjør flere konserter i Norge i tillegg til København og Istanbul.

Her fra Bergen Jazzforum i 2018:

Variert festivalprogram
Anjazz-programmet begynner å ta form. Danske Sinne Eeg Quartet åpner dørene til Hamar Teater på festivalens første dag, onsdag 6. mai. Karl Seglem kommer til Anjazz med utvidet besetning og lover smakebiter fra et nytt album i Festiviteten 7. mai. Lørdag 9. mai skal Anja Lauvdal og hennes norske stjernelag hylle Joni Mitchell i Hamar kulturhus. Bugge Wesseltoft spiller samme kveld med den kritikerroste duoen Rymden. Thomas Dybdahl står for årets avslutningskonsert. Mer om programmet her.

Fra forsiden

Nyhet

UKAS JAZZPROFIL: Petter Wettre

Petter Wettre tok med seg saksofonen og flyttet til Paris kun et par uker for koronarestriksjonene satte inn. Nye samarbeid og musikalske møter må vente, nå er det blogging, øving, trening og generelt venting som fyller dagene.

Nyhet

Kongsberg Jazzfestival avlyser

Kongsberg Jazzfestival melder i dag at årets festival er avlyst. - Det er med tungt hjerte vi gjør dette, men styret har også et ansvar for å ta vare på festivalen, forvalte den godt og sikre dens fremtid. Vi kan ikke sette festivalen i en situasjon hvor vi med åpne øyne sender den inn i historiebøkene, sier styreleder Juel H. Rye.

Meld deg på vårt nyhetsbrev