Nyhet

Bergen Jazzforum sesongåpner

Fredag 6. september åpner Bergen Jazzforum høstsesongen med Mark Lettieri Trio. Om to uker er det klart for familiefestivalen Bajazz, og utover høsten blir det konserter med blant andre Wako & Oslo Strings, Elephant9, Rymden og Arild Andersen Group.

Konserthøsten på Bergen Jazzforum starter denne helgen, og på sesongåpningen fredag vil Snarky Puppy-gitarist Mark Lettiere besøke USF Verftet med sin trio. Uka etter kommer Marc Ribot med sine protestsanger, Songs of Resistance. Gitaristen har samlet et knippe låter om dagens anspente politiske situasjon, med tydelige spark til president Donald Trump.
Hele huset på USF Verftet tas i bruk når Bajazzfestivalen arrangeres 21. og 22. september. Det blir flere konserter og ulike typer aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. På programmet står blant annet Jazz på Pippis Vis med Sarah Riedel, 9 grader nord, Naboen Min og lydinstallasjonen Meidells Musikkmaskin.

Videre utover høsten spiller Elephant9, Bjørn Tomren, IPA, Rymden, Linda My Han Oh, Bushman’s Revenger, Arild Andersen Group og Arielle Besson Quartet. Bergen jazzforum melder at flere artister slippes snart, så følg med på programmet her.

Fra forsiden

Nyhet

NTT: Åpen middelklasse spesial

Fotobok om Peter Brötzmann, Charles Lloyds armbåndsur og Hubros gitarelegant Geir Sundstøl. NTT tilbyr denne uka gratis lesestoff om de dyre ting.

Nyhet

Edvard Hoem opnar Vossa Jazz 2020

Forfattaren og diktaren Edvard Hoem står får den offisielle opninga av Vossa Jazz 2020. Vidare programslepp kjem i festivalens tradisjonsrike Jolakalender kvar dag i desember.

Meld deg på vårt nyhetsbrev