Nyhet

Bergen Jazzforum sesongåpner

Fredag 6. september åpner Bergen Jazzforum høstsesongen med Mark Lettieri Trio. Om to uker er det klart for familiefestivalen Bajazz, og utover høsten blir det konserter med blant andre Wako & Oslo Strings, Elephant9, Rymden og Arild Andersen Group.

Konserthøsten på Bergen Jazzforum starter denne helgen, og på sesongåpningen fredag vil Snarky Puppy-gitarist Mark Lettiere besøke USF Verftet med sin trio. Uka etter kommer Marc Ribot med sine protestsanger, Songs of Resistance. Gitaristen har samlet et knippe låter om dagens anspente politiske situasjon, med tydelige spark til president Donald Trump.
Hele huset på USF Verftet tas i bruk når Bajazzfestivalen arrangeres 21. og 22. september. Det blir flere konserter og ulike typer aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. På programmet står blant annet Jazz på Pippis Vis med Sarah Riedel, 9 grader nord, Naboen Min og lydinstallasjonen Meidells Musikkmaskin.

Videre utover høsten spiller Elephant9, Bjørn Tomren, IPA, Rymden, Linda My Han Oh, Bushman’s Revenger, Arild Andersen Group og Arielle Besson Quartet. Bergen jazzforum melder at flere artister slippes snart, så følg med på programmet her.

Fra forsiden

Nyhet

Moldejazz inn i sitt 60. år

I anledning Moldejazz’ 60. festival har jazzhistoriker Bjørn Stendahl samlet minner fra en flott tid, og vil daglig fra åpningsdagen mandag, presentere tilbakeblikk på hvert tiår.

Nyhet

NTT: Bysommer-nummeret

Vi skriver om en gammel låt av Lillebjørn Nilsen, vi får sommerlåttips av Bodil Niska og aktivitetstips fra Motvind-arrangør Andreas Hoem Røysum.

Meld deg på vårt nyhetsbrev