Nyhet

Jazzprogrammet på Canal Street

Rymden, Arild Andersen Group og Hot Club de Norvège er blant bandene på jazzprogrammet til festivalen Canal Street i Arendal som åpner 24. juli.

Canal Street i Arendal har holdt det gående siden 1996. Festivalen presenterer et bredt musikalsk program med store popnavn som Isak, Vamp, de Lillos og OnklP, men har sine røtter i jazz og blues. Jazzprogrammet er samlet på «Jazzhotellet» Clarion, og der blir det konserter, jam og DJs hver dag gjennom hele festivalen. På årets jazzprogram står Karl Bjorå’s Aperture, Decoy, Lars Andreas Haug band, Arendal Big Band, Lo Copapan Ensemble, Rymden, Arild Andersen Group og «Dream».
Paolo Vinaccia skulle opprinnelig spille med Ståle Storløkken og Eivind Aarset i konsertprosjektet «Dream». Konserten går som planlagt på jazzhotellet torsdag kveld, men uten Polo Vinaccia som gikk bort 5. juli. Audun Kleive er kommet inn som tredjemann i prosjektet, etter Vinaccias eget ønske.

Fredag under Canal Street arrangeres den populære jazzpikniken med Hot Club de Norvège ute på Bratteklev skipsverft. Dette vil være en av de siste muligheten til å høre bandet med grunnlegger Jon Larsen på gitar. Larsen annonserte nylig at han legger opp etter høstens jubileumsturné med Hot Club de Norvège. Bandet fortsetter med ny gitarist, Ola Erlien, mens Larsen skal forske på stjernestøv ved Universitetet i Oslo.

Se hele programmet til Canal Street her.

Fra forsiden

Nyhet

Nasjonal arrangørstatistikk 2018

Telemarksforsking har på oppdrag fra Arrangørforum, sammenstilt og kartlagt nøkkeltall for det norske arrangørfeltet for konsertåret 2018.

Meld deg på vårt nyhetsbrev