Nyhet

Sildajazz søker ny festivalsjef

Festivalsjef Bjarne Dankel går av med pensjon, og nå søker Sildajazz etter ny leder. Søknadsfrist er 11. august.

Bjarne Dankel har ledet Sildajazz siden 2005. I august gjennomfører han sin siste festival før han går av med AFP, og Sildajazz søker nå etter Dankels etterfølger.

Sildajazz er en av Norges største jazzfestivaler med et bredt publikum, og arrangeres årlig andre uka i august. I over 32 år har festivalen vært en viktig festival både for Haugesund, Vestlandet og nasjonalt. Med omtrent 20.000 publikummere årlig, er Sildajazz Nord-Rogalands største kulturarrangement og en møteplass for musikkelskere, musikere, privat næringsliv og politikere.

I stillingsutlysningen skriver Sildajazz at det søkes etter en festivalsjef som i tett samarbeid med næringslivet, Haugesund kommune, frivillige og styret, kan bidra til å bringe festivalen videre. Med fokus på økonomisk bærekraft og gode relasjoner til private og offentlige samarbeidspartnere, skal festivalsjefen jobbe for å utvikle Sildajazz som organisasjon, festival og publikums opplevelse.

Se hele utlysningen her.

 

 

Saken er oppdatert. Vi skrev først at Bjarne Dankel har vært festivalsjef siden 1987. Det korrekte er at Dankel var leder i Konserthuset og jobbet med Sildajazz som teknisk sjef fra starten i 1987, og overtok som leder i 2005. Vi beklager feilen. 

Fra forsiden

Oslo Jazzfestival - 16. august 2019

Kokepunkt

Du må prøve å gå rundt på Sentralen med konsertar på alle kantar – musikken går rett i fletta på deg!

Meld deg på vårt nyhetsbrev