Nyhet

Soddjazz utlyser stipend

I anledning 25-års jubileet til festivalen Soddjazz på Inderøy, utlyses et jazzstipend på kr. 50.000. Søknadsfrist er 15. april.

Formålet med Soddjazz-stipendet er å gi unge jazzmusikere i etableringsfasen en mulighet til å arbeide målrettet mot et konkret kunstnerisk prosjekt, og å videreutvikle Soddjazz. Stipendet er finansiert av stiftelsen Trønderfruktfondet.

– Dette er første gang Soddjazz utlyser et jazzstipend, og vi er glade for å få denne anledningen til å støtte unge musikere i etableringsfasen, forteller festivalsjef Steffen Granly.

Kriterier for å søke på stipendet:
– Enkeltkunstnere så vel som band (max kvintett) kan søke. Øvre aldersgrense er 30 år (gjelder samtlige dersom søker er et band).
– Stipendiaten (enkeltmusiker eller band) vil motta 50.000 kr mot skriftlig framlegging av et kunstnerisk prosjekt som stipendiaten ønsker å arbeide med.
– Stipendiaten (enkeltmusiker eller band) skal holde konsert under Soddjazz 2020, mot normalt honorar, reise og overnatting (dette kommer i tillegg til stipendet)
– Den kunstneriske idéen skal være nyskapende og framtidsrettet.

Søknad med vedlegg (CV, prosjektbeskrivelse, lydmateriale (egenprodusert) som underbygger søknadsteksten) sendes i epost til: kontakt@soddjazz.no.
Søknadsfrist er mandag 15. april 2019.
Spørsmål om Soddjazz-stipendet kan sendes på epost til festivalen.
Offentliggjøring av stipendmottaker finner sted under Soddjazz 2019.

Fra forsiden

Nyhet

Årets høydepunkt for stringswingere

Den årlige Djangofestivalen går av stabelen 24. og 25. januar på Cosmopolite i Oslo. I Hot Club de Norvége er det generasjonsskifte, og det unge talentet Ola Erlien debuterer som ny gitarist.

Nyhet

Wolf Valley på turné i nord

Denne uka gjør Eyolf Dale Wolf Valley sine første konserter i Nord-Norge. Bodø, Hemnes, Tromsø og Hammerfest står på turnéruta.

Meld deg på vårt nyhetsbrev