Nyheter

Nytt ungdomsstorband er i gang

Forrige helg møttes atten ungdommer fra Oppland og Hedmark til den aller første øvingshelga med IJO ung – Innlandet ungdomsjazzorkester

Endelig er IJO ung – Innlandet ungdomsjazzorkester etablert med første samling på Toneheim folkehøgskole. Det meldes om strålende innsats og godt humør! Bandmedlemmene er mellom 15 og 19 år og kommer fra Lillehammer, Kapp, Trysil, Gjøvik, Tangen, Elverum, Espa, Stange, Hamar og Tynset. Utover høsten blir det flere samlinger og debutkonsert allerede  lørdag 20.oktober på Dølajazz – Lillehammer jazzfestival.

IJO ung drives av Østnorsk jazzsenter og Hedmark og Oppland musikkråd med tilskudd fra Hedmark og Oppland fylkeskommuner, Musikkens studieforbund og Frifond Norsk musikkråd.

Mer info her: www.ijo-ung.no

foto: Eirin Lien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra forsiden

Moldejazz 2024 - dag 3 og 4

Folkefesten og jazzen møtes i kveldssola

FESTIVAL: Moldejazz på onsdag og torsdag går fra sur vind til godvær, Jaap Blonk fascinerer både ute og inne, Lightning Trio, Bliss Quintet, Schemes og Coincidences møtes i Jazzintro-finalen, Bill Frisell finner vrengpedalen og den store og den lille festivalen møtes på takterrassen i ellevetiden om kvelden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev