Nyhet

DølaJazz med jubileums-vorspiel

DølaJazz feirer 40 år i 2018, og lørdag 8. september er det 40 dager til festivalstart. Dette markeres med stort festivalvorspiel i Lillehammer.

Lørdag starter DølaJazz full nedtellingen til jubileumsfestivalen med gratis jazzvorspiel i byen. Markeringen starter på Sigrid Undsetsplass kl. 12.00 med Bakka Street-Boyz, jazzende moter fra Fretex-butikken og ansiktsmaling for barna. Det blir taler fra tidligere jazz-generaler og presentasjon av årets festivalprogram. Jazzincubator, et arrangement av og for unge, står for regien.

SlåtteJazz i hagen
I år satser DølaJazz på hjemme-hos-konserter der målet er å gjøre jazz tilgjengelig også der folk bor. Under denne markeringen tilbyr festivalen gratiskonsert i Storgata 3 (utsiktstoppen) med SlåtteJazz kl. 15. SlåtteJazz består av fiolinist Helene Høye og jazzpianist Ole Sigvald Lunnan.
– En unik blanding mellom jazz og folkemusikk som vi er sikre på vil gi både en jazza og tradisjonsrik opplevelse, forteller DølaJazz. Festivalen ber folk ta med sitteunderlag om man ønsker å sitte i hagen, og oppfordrer publikum til å delta i paraden fra Sigrid Undsetsplass til Storgata 3.

DølaJazz arrangeres 18.-21. oktober. Mer om programmet her.

Fra forsiden

Nyhet

Seks norske band på London Jazz Festival

Hilde Marie Holsen, Tord Gustavsen Trio, Bugge Wesseltofts RYMDEN, Supersilent, Espen Eriksen Trio med Andy Sheppard og BounceAlarm! står på programmet til London Jazz Festival som arrangeres 16. - 25. november.

Nyhet

To AiR-konserter og amerikanske stjerner i Moldejazz-slipp

To av Moldejazz-konsertene til Artist In Residence, Gard Nilssen, legges ut for salg i dag: Bushman’s Revenge feat Anja Lauvdal & Per «Texas» Johansson og Acoustic Unity feat Ambrose Akinmusire. Marcus Miller, Joshua Redman og Henry Threadgill er også blant dagens programslipp.

Meld deg på vårt nyhetsbrev