Intervju

Jazznytt18 til lunsj og til middag

Jazznytt18 er på plass på Oslo Jazzfestival og Blow Out fredag 17. august. Ta lunsjen på Sentralen med Hedvig Mollestad og Arild Andersen, og middag på Café Mir med far og sønn, Terry og Paal Nilssen-Love.

Fredag Kl. 13 på Sentralen møter vi Hedvig Mollestad og Arild Andersen i samtale med Jazznytts Audun Vinger. Disse to skal ha hver sine solokonserter i huset under Oslo Jazzfestival, og det vil naturlig nok bli snakket om hvordan det er å operere på egenhånd der inne og ute i musikken.

Kl. 19.30 forflytter vi oss til det som snart kan kalles «gamle» Café Mir, der samme programvert skal skvise inn far og sønn Love på den lille, men meget innholdsrike scenen. Terry og Paal Nilssen-Love forteller om festivalliv og kunst, om å vokse opp med og i jazzen med musikere, kunstnere og en klar mening med livet.

Fra forsiden

Ukas Jazzprofil

UKAS JAZZPROFIL: Iver Christopher Cardas

Gitarist Iver Christopher Cardas stakk nylig av med førsteprisen i Jarek Śmietana Jazz Guitar Competition i Krakow. Denne høsten flyttet han til New York og startet studier ved prestisjetunge Manhattan School of Music.

Nyheter

Debatt og samtale om unge kunstneres hverdag

Torsdag 2. desember skal samtaleserien SAMT undersøke hvordan unge kunstneres hverdag og yrkesliv ser ut etter pandemien. I panelet sitter blant annet unge musikere og komponister og kulturbyråden i Oslo. Arrangør er nyMusikk i samarbeid med Norsk jazzforum.

Meld deg på vårt nyhetsbrev