Nyheter

Jazznytt18 til lunsj og til middag

Jazznytt18 er på plass på Oslo Jazzfestival og Blow Out fredag 17. august. Ta lunsjen på Sentralen med Hedvig Mollestad og Arild Andersen, og middag på Café Mir med far og sønn, Terry og Paal Nilssen-Love.

Fredag Kl. 13 på Sentralen møter vi Hedvig Mollestad og Arild Andersen i samtale med Jazznytts Audun Vinger. Disse to skal ha hver sine solokonserter i huset under Oslo Jazzfestival, og det vil naturlig nok bli snakket om hvordan det er å operere på egenhånd der inne og ute i musikken.

Kl. 19.30 forflytter vi oss til det som snart kan kalles «gamle» Café Mir, der samme programvert skal skvise inn far og sønn Love på den lille, men meget innholdsrike scenen. Terry og Paal Nilssen-Love forteller om festivalliv og kunst, om å vokse opp med og i jazzen med musikere, kunstnere og en klar mening med livet.

Fra forsiden

Nyheter

Moldejazz-åpning mandag

Mandag 15. juli åpner forfatter Edvard Hoem den 59. Moldejazzen. Årets Artist In Residence, trommeslager Gard Nilssen, spiller samme kveld den første av sine åtte konserter.

Nyheter

NNJFs 50-årsjubileum og KKs jazz-anmelderi

Klassekampens musikkanmelder var på plass i Harstad, men dekket ikke Nordnorsk Jazzforums 50-årsjubileum. Underlig at ikke Klassekampen dekker denne viktige begivenheten i nordnorsk kultur, skriver musiker Bjørn Alterhaug i dette innlegget.

Meld deg på vårt nyhetsbrev