Intervju

Jazznytt18 til lunsj og til middag

Jazznytt18 er på plass på Oslo Jazzfestival og Blow Out fredag 17. august. Ta lunsjen på Sentralen med Hedvig Mollestad og Arild Andersen, og middag på Café Mir med far og sønn, Terry og Paal Nilssen-Love.

Fredag Kl. 13 på Sentralen møter vi Hedvig Mollestad og Arild Andersen i samtale med Jazznytts Audun Vinger. Disse to skal ha hver sine solokonserter i huset under Oslo Jazzfestival, og det vil naturlig nok bli snakket om hvordan det er å operere på egenhånd der inne og ute i musikken.

Kl. 19.30 forflytter vi oss til det som snart kan kalles «gamle» Café Mir, der samme programvert skal skvise inn far og sønn Love på den lille, men meget innholdsrike scenen. Terry og Paal Nilssen-Love forteller om festivalliv og kunst, om å vokse opp med og i jazzen med musikere, kunstnere og en klar mening med livet.

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev