Nyheter

Maijazz’ store jubileumskonsert

Ralph Towner & Bjergsted Jazzensemble spiller i Stavangerkonserthus 7. mai i anledning feiring av den 30. Maijazzfestivalen.

Det er i samarbeid mad UiS og Stavanger Konserthus at Maijazz inviterer til jubileumskonsert.

Ralph Towner, en av verdens fremste gitarister og en betydelig komponist, var med å åpne den første Maijazz-festivalen. I den anledning synes Maijazz det er på sin plass å hedre den stadig like aktuelle artisten som har vært på den internasjonale jazzscenen i snart 50 år.
Ralph Towner var med å starte gruppen Oregon 1970 og de turnerer fortsatt verden rundt. Maijazz liker å gi Bjergsted Jazzensemble utfordringer, og under jubileumsfestivalen utfordrer de studentensemblet ved UiS til å møte en av de virkelig store innen jazzverden.
Gitarist Nels Cline sier følgende om Towner til magasinet Fretboard: – Ralph is an artist to whom I owe a tremendous amount and one I’d like to expose to the uninitiated. He is one of the of greats who’s still playing and writing and whose work has always been good.

Mer om Maijazzprogrammet her.

Fra forsiden

Nyheter

Romerike Storbandfestival for tiende gang

Fredag 21. september åpner Romerike Storbandfestival for tiende gang. Prime Time Orchestra, Samlebandet m/Dag Arnesen og Lars Erik Gudims Orkester m/Odd Rene Andersen er blant storbandene som står for et bredt repertoar i Lillestrøm denne helga.

Meld deg på vårt nyhetsbrev