Nyheter

Labelkveld på Kunstnernes Hus

Lørdag 7. oktober blir det labelkveld på Kunstnernes Hus i Oslo når fire plateselskaper inviterer til platemarked, intervjuer, samtaler og konserter.

Det er plateselskapene Nakama Records, Sofa Music, Hubro og +3db som slår sine krefter sammen og inviterer til labelkveld på Kunstnernes Hus lørdag 7. oktober. I restauranten blir det platemarked fra kl 15.00, og utover ettermiddagen og kvelden blir det intervjuer, samtaler og konserter. Blant annet skal Stein Urheim spille fra sitt ferske album Utopian Tales, en utgivelse som Jazzinorges anmelder Terje Mosnes beskriver som «…et bemerkelsesverdig album, med løftekraft av sjelden styrke.»

Program
15.00-18.00 – Platemarked i restauranten
18.00 – Debatt med deltakere fra de fire selskapene i Atelier Felix
19.00 – +3db presenterer: Lene Grenager og Bjørnar Habbestad
20.00 – Hubro presenterer: Stein Urheim – UTOPIAN TALES release
21.00 – Samtale med Martin Küchen om hans nye soloalbum
21.30 – Nakama presenterer: Nakama – Worst Generation, Pre release
22.15 – SOFA presenterer: Martin Küchen solo – Lieber Heiland, laß uns sterben – release
23.00 – DJ og episk heng

Arrangementet er gratis.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Driftige distraksjoner

Mette Henriette inntar Operaen, vi møter Elina Duni, er på konsert med Needlepoint, og har dagbokessay om syv vidunderlige dager med kulturopplevelser og distraksjoner. Now’s The Time!

Nyheter

Schemes spilte seg videre til Jazzintro-finale

Det var kvartetten Schemes som sikret seg en finaleplass i Jazzintro 2024 da første runde av lanseringsprogrammet ble arrangert på Bergen Jazzforum torsdag kveld. I finalen under Moldejazz i juli skal bandet kjempe om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev