Nyheter

Labelkveld på Kunstnernes Hus

Lørdag 7. oktober blir det labelkveld på Kunstnernes Hus i Oslo når fire plateselskaper inviterer til platemarked, intervjuer, samtaler og konserter.

Det er plateselskapene Nakama Records, Sofa Music, Hubro og +3db som slår sine krefter sammen og inviterer til labelkveld på Kunstnernes Hus lørdag 7. oktober. I restauranten blir det platemarked fra kl 15.00, og utover ettermiddagen og kvelden blir det intervjuer, samtaler og konserter. Blant annet skal Stein Urheim spille fra sitt ferske album Utopian Tales, en utgivelse som Jazzinorges anmelder Terje Mosnes beskriver som «…et bemerkelsesverdig album, med løftekraft av sjelden styrke.»

Program
15.00-18.00 – Platemarked i restauranten
18.00 – Debatt med deltakere fra de fire selskapene i Atelier Felix
19.00 – +3db presenterer: Lene Grenager og Bjørnar Habbestad
20.00 – Hubro presenterer: Stein Urheim – UTOPIAN TALES release
21.00 – Samtale med Martin Küchen om hans nye soloalbum
21.30 – Nakama presenterer: Nakama – Worst Generation, Pre release
22.15 – SOFA presenterer: Martin Küchen solo – Lieber Heiland, laß uns sterben – release
23.00 – DJ og episk heng

Arrangementet er gratis.

Fra forsiden

Nyheter

Norge blir fokusland på Jazzahead 2019

I april 2019 får norsk jazz en sentral plass under verdens største jazzmesse i Bremen, Tyskland. Norge er plukket ut til å være partnerland under Jazzahead, og med det norske fokuset på bokmessa i Frankfurt og Berlinalen (film) i Berlin, tar norsk kultur storeslem på det tyske markedet neste år. - En enestående mulighet, sier kulturminister Trine Skei Grande.

Meld deg på vårt nyhetsbrev