Nyheter

Festivaldager i Mo i Rana

Smeltedigelen musikkfestival går av stabelen i Mo i Rana 19. – 23. oktober. På programmet står blant annet Come Shine, Arild Andersen New Quartet, Trail of Souls og Daniel Herskedal (bildet) med Trondheimsolistene.

på bildet over: Daniel Herskedal (pressefoto: Aga Tomaszek)

Fredag 21. oktober spiller Daniel Herskedal på Hovedscene på Nordland Teater. Herskedal skal fremfører sitt eget verk, Slow Eastbound Train, hans definitive internasjonale gjennombrudd som har mottatt strålende anmeldelser i de tyngste jazztidskriftene i USA og Europa. Med seg til Smeltedigelen har Herskedal med seg en kvartett fra Trondheimsolistene.

I tillegg til en rekke konserter med både lokale musikere og store norske jazznavn, byr Smeltedigelen på barnekonserter, fotoutstilling og interessante musikkforedrag. Se hele programmet til Smeltedigelen her.

Fra forsiden

Nyheter

Tre dager med Jazzfest i Skien

Jazzfest Skien åpner torsdag 18. oktober med Torun Eriksen. På festivalprogrammet står også Svante Henryson Quartet, Audun Kleive solo, Bugge Wesseltoft Organ Club og Goran Kajfes Subtropic Arkestra med flere.

Nyheter

Westerhus på veien med bestillingsverk

Stian Westerhus legger ut på på veien med bestillingsverket V. Turneen som åpner på Blå i Oslo tirsdag 16. oktober skal også innom Kongsberg, Bodø, Tromsø og Trondheim.

Meld deg på vårt nyhetsbrev