Nyheter

Festivaldager i Mo i Rana

Smeltedigelen musikkfestival går av stabelen i Mo i Rana 19. – 23. oktober. På programmet står blant annet Come Shine, Arild Andersen New Quartet, Trail of Souls og Daniel Herskedal (bildet) med Trondheimsolistene.

på bildet over: Daniel Herskedal (pressefoto: Aga Tomaszek)

Fredag 21. oktober spiller Daniel Herskedal på Hovedscene på Nordland Teater. Herskedal skal fremfører sitt eget verk, Slow Eastbound Train, hans definitive internasjonale gjennombrudd som har mottatt strålende anmeldelser i de tyngste jazztidskriftene i USA og Europa. Med seg til Smeltedigelen har Herskedal med seg en kvartett fra Trondheimsolistene.

I tillegg til en rekke konserter med både lokale musikere og store norske jazznavn, byr Smeltedigelen på barnekonserter, fotoutstilling og interessante musikkforedrag. Se hele programmet til Smeltedigelen her.

Fra forsiden

Nyheter

Terningen er kasta

I den femte OJKOS-konserten er det ein av grunnleggjarane som skriv musikken. I fylgje Andreas Rotevatn frå Nordfjordeid lét det smør frå første prøve.

Meld deg på vårt nyhetsbrev