Nyheter

Ny jazzfestival i Mandal

Den nystartede festivalen Mandaljazz går av stabelen 26. – 28. juni. På programmet står blant annet store norske navn som Marius Neset (bildet), Ola Kvernberg Trio og Mathias Eick Quintet

Mandaljazz arrangeres for aller første gang i år, og foregår i Mandal sentrum siste helga i juni.
– Med et variert og spennede musikkprogram ligger alt til rette for en strålende helg for alle som er ute etter nye konsertopplevelser. Festivalen blir en arena for originalmusikk, improvisasjon og spontane sceneshow fra spennende og aktuelle artister, forteller Mandaljazz i en pressemedling.

På dagtid vil det være gratiskonserter i Hestetroa, en samlingsplass midt i byen med lange musikktradisjoner. Kveldskonsertene og andre arrangementer vil foregå i festivalteltet, som ligger rett rundt hjørnet på Gierts Karis Plass.

Festivalen byr også på gratis barne- og familievennlige arrangementer: Jazzfigur er dukketeater og jazz som gir publikum i alle aldersgrupper en stor musikk- og teateropplevelse. I tillegg er den humoristiske trekkspill- og jodleduoen Polkabjørn og Kleine Heine kjent som en publikumsvinner.

For mer informasjon om festivalen, billetter og program, sjekk festivalens hjemmeside eller facebook.

Fra forsiden

Nyheter

NTT: Spiller til fløyta går

Henriette Eilertsen solodebuterer på fløyte, Håvard Wiik anbefaler solopianofavoritter og Kafé Hærverks Vegard Heskestad er oppgitt over Kulturrådet.

I.P.A. – Victoria Nasjonal Jazzscene, 16. september 2021

Bandet som har alt

Kvintetten gjør deg iallfall grundig bortskjemt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev