Nyheter

Improfestival i Oslo

Torsdag er det igjen klart for All Ears, festivalen for improvisert musikk. Thurston Moore, Eddie Prevost, Ken Vandermark og Jooklo Duo (bildet) er blant musikerne på programmet.

All Ears åpner som vanlig festivalsesongen i Oslo når de inviterer til konserter 9. – 12. januar. Programmet byr på noen av de mest utfordrende musikerne på den norske og internasjonale improscenen. Åpningskonserten i Ny Musikks lokaler på Grønland byr på gitar/trompet-duo Kim Myhr og Axel Dörner, italiensk frijazz med Jooklo Duo og konsert med den velrenommerte komponisten, saksofonisten og klarinettisten Ken Vandermark. Fredag møter vi Lasse Marhaug i samtale med gitaristen Thurston Moore i samme lokaler kl 14:00, før det blir flere konserter på Vulkan fra klokka 20:00.

Konsertene fortsetter på Vulkan lørdag 11. januar, før All Ears avsluttes søndag på Henie Onstad Kunstsenter med Agnes Hvizdalek og Ken Vandermark/John Tilbury/Eddie Prevost.

Hele programmet og billettinfo finnes her.

Fra forsiden

The Core - Victoria, Nasjonal jazzscene - fredag 12. april 2024

Kjerneverdienes festkveld

KONSERT: The Core virvler opp tradisjoner og spiller dem på plass.

Now's the time

NTT: Soulkick i vårsola

Thea Grant synger om havet, Amund Stenøien tolker John Coltrane, Hannah Furberg snakker om Amy Winehouse og Utlandet er ute med ny musikk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev