Nyheter

Jazz mest pop hos Music Norway

Den kanadiske jazzjournalisten John Kelmans artikkel om norsk jazz, er den mest leste artikkelen på Music Norways nettside noensinne.

Tidligere i høst utfordret Music Norway All About Jazz’ John Kelman til å skrive en større artikkel der han løfter blikket litt og ser helthetlig på den norske musikkscenen. Kelman stiller det retoriske spørsmålet: ‘Norsk musikk – hvor viktig er den egentlig’ og følger opp med sine svar på hvordan den norske musikkscenen har vokst og nådd den internasjonale statusen den har i dag.
Denne artikkelen har blitt heftig delt på Facebook, og har siden blitt den mest leste artikkelen noensinne på Music Norways nettsider. Trafikken på nettsidene økte med hele 163% fra uka før.

Har du vært så uheldig og gått glipp av denne populære artikkelen, så kan du lese den her. 

Fra forsiden

Konsert

Ungjazzfest på Victoria

Helgen 15. og 16. juni markerer et hundretalls ungjazzere at det er ti år siden etableringen av Østnorsk jazzsenters første regionale ungdomsjazzorkester.

Nyhet

Festivalidyll i skogen

Motvind i Middelalderskogen byr på store navn innen jazz og impro så vel som marokkansk gnawa, indisk klassisk musikk, norsk folkemusikk og dans ut i de sene nattetimer. Joe McPhee er årets Artist i Residence under festivalen som arrangeres 21. - 23. juni.

Meld deg på vårt nyhetsbrev