Nyheter

Jazz mest pop hos Music Norway

Den kanadiske jazzjournalisten John Kelmans artikkel om norsk jazz, er den mest leste artikkelen på Music Norways nettside noensinne.

Tidligere i høst utfordret Music Norway All About Jazz’ John Kelman til å skrive en større artikkel der han løfter blikket litt og ser helthetlig på den norske musikkscenen. Kelman stiller det retoriske spørsmålet: ‘Norsk musikk – hvor viktig er den egentlig’ og følger opp med sine svar på hvordan den norske musikkscenen har vokst og nådd den internasjonale statusen den har i dag.
Denne artikkelen har blitt heftig delt på Facebook, og har siden blitt den mest leste artikkelen noensinne på Music Norways nettsider. Trafikken på nettsidene økte med hele 163% fra uka før.

Har du vært så uheldig og gått glipp av denne populære artikkelen, så kan du lese den her. 

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Jazzjam House Rules

Tullkattesnutene tar med barn ut i verden, Audun Ellingsen knipser klingende jazzmynt, ferske videoer, bookingnyheter og konsertinntrykk pluss et Jazznytt-intervju med Amalie Dahl!

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

Meld deg på vårt nyhetsbrev