Nyheter

Jazz mest pop hos Music Norway

Den kanadiske jazzjournalisten John Kelmans artikkel om norsk jazz, er den mest leste artikkelen på Music Norways nettside noensinne.

Tidligere i høst utfordret Music Norway All About Jazz’ John Kelman til å skrive en større artikkel der han løfter blikket litt og ser helthetlig på den norske musikkscenen. Kelman stiller det retoriske spørsmålet: ‘Norsk musikk – hvor viktig er den egentlig’ og følger opp med sine svar på hvordan den norske musikkscenen har vokst og nådd den internasjonale statusen den har i dag.
Denne artikkelen har blitt heftig delt på Facebook, og har siden blitt den mest leste artikkelen noensinne på Music Norways nettsider. Trafikken på nettsidene økte med hele 163% fra uka før.

Har du vært så uheldig og gått glipp av denne populære artikkelen, så kan du lese den her. 

Fra forsiden

Moldejazz 2024 - dag 3 og 4

Folkefesten og jazzen møtes i kveldssola

FESTIVAL: Moldejazz på onsdag og torsdag går fra sur vind til godvær, Jaap Blonk fascinerer både ute og inne, Lightning Trio, Bliss Quintet, Schemes og Coincidences møtes i Jazzintro-finalen, Bill Frisell finner vrengpedalen og den store og den lille festivalen møtes på takterrassen i ellevetiden om kvelden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev