Nyheter

Turnerer Nord-Norge

Rita Lovise Band spiller ti konserter på turné i Nord-Norge. Turnéstart på Vadsø Jazzklubb tirsdag 9. oktober.

Sanger og låtskriver Rita Lovise har turnert store deler av landet det siste året. Nå legger hun ut på en lengre turné i Nord-Norge. På turnéen Craving Coffee har hun med seg etablerte musikere som Henning Gravrok (saksofon), Bjørn Andor Drage (tangenter), Finn Sletten (perkusjon) og Bjørn Alterhaug (kontrabass).

– Publikum har fått assosiasjoner til et bredt spekter av ulike artister som Leonard Cohen, Radka Toneff, Adele, Tori Amos, Robert Plant, Judy Garland, Melody Gardot, Tracy Chapman og Tom Waits, samtidig som de fremhever at dette er et uttrykk de aldri har hørt før, står det i en pressemelding fra artisten. Les mer om Rita Lovise her.

Turnérute:
Tirs 09/10 kl 21.00 – Vadsø, Et Kult Sted. Arr. Vadsø Jazzklubb
Ons 10/10 kl 21.00 – Lebesby, Nordkyn Hotell
Tors 11/10 kl 19.30 – Hammerfest, Arktisk Kultursenter
Fre 12/10 kl 21.00 – Honningsvåg, Perleporten Kulturhus
Lør 13/10 kl 21.00 – Alta, Barila
Ons 17/10 kl 20.00 – Svolvær, Lofoten Kulturhus
Tors 18/10 kl 19.30 – Harstad, Harstad Kulturhus
Lør 20/10 kl 22.00 – Bodø, Sinus. Arr: Ad Lib Jazzklubb.
Fre 26/10 kl 20.00 – Grane, Grane Samfunnshus. Arr: Folkeakademiet
Lør 27/10 kl 14.00 – Mo i Rana, Nordland Teater, Smeltedigelen Musikkfestival

Fra forsiden

Nyheter

Årets unge jazzmusikere 2024 er kåret

Det var Sondre Moshagen Lightning Trio som stakk av med seieren under Jazzintro-finalen på Moldejazz onsdag 17. juli. Komposisjoner av høy klasse med mye rytmisk autoritet, og med melodiske og harmoniske ideer som gir trioen en egenartet identitet, sier juryen blant annet i sin begrunnelse.

Moldejazz 2024 - dag 2

Jacob Colliers første møte med Molde blandakor

FESTIVAL: Det britiske unikumet Jacob Collier er seg selv lik foran et ekstatisk og fullstappet Bjørnsonhus, Bill Frisell Trio og Immanuel Wilkins lister seg inn og ut av øyeblikket, og det åndelige i jazzen dyrkes av Jimetta Rose & The Voices of Creation og Irreversible Entanglements.

Meld deg på vårt nyhetsbrev