Nyheter

SkyDive på turné i Midt-Norge

Bassist Mats Eilertsen legger ut på turné med SkyDive i Midt-Norge. Turnéåpning på Dokkhuset i Trondheim mandag 1. oktober.

Komponist og bassist Mats Eilertsen har bidratt med stødig og lyrisk basspill med Tord Gustavsen og Solveig Slettahjell. Hans siste egne utgivelse «SkyDive»  mottok panegyriske anmeldelser samt Spelemannsnominasjon, og kan regnes som et høydepunkt i hans karriere. Bandet gjorde nylig en svært vellykket Japan-turné, og nå står altså Midt-Norge for tur.

Med SkyDive har Mats Eilertsen klart å skape et «bandsound man knapt har hørt maken til siden Nordens første jazzstorhetstid med Jan Garbarek, Bobo Stenson og Palle Danielsson i spissen», i følge Jazznytt.

Turnérute:
1.okt – Dokkhuset, Trondheim
2.okt – Trøndertun Folkehøgskole
2.okt – Levanger Jazzklubb
3.okt – Inderøy jazzforum, Rødbrygga
4.okt – Storyville Jazzclub, Molde
5.okt – Ørsta Kulturhus

Mats Eilertsen SkyDive:
Tore Brunborg, sax
Thomas T Dahl, gitar
Alexi Tuomarila, piano
Olavi Louhivuori, trommer
Mats Eilertsen, bass

Les anmeldelser av SkyDive her.
Les mer om SkyDive her.

Fra forsiden

Nyheter

Høringsinnspill til statsbudsjettet 2020

Denne uka er det komitéhøringer i Stortinget om regjeringens forslag til statsbudsjett for 2020. Norsk jazzforum leverte mandag 21. oktober høringsinnspill til familie- og kulturkomiteen og til utenriks- og forsvarskomiteen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev