Nyhet

Høyfjellsjazz på Finse

Med Terje Rypdal Legacy, Axel Dörner/Ole Morten Vågan Duo, Stein & Mari og The GoHomes på programmet inviterer Finsejazz til høyfjellsfestival i bitende minusgrader siste helga i januar.

Finsejazz er Bergen Jazzforums høyfjellsjazzfestival. Festivalen er et samarbeid mellom Bergen Jazzforum og hotellet Finse 1222, og er blitt en svært populær og innarbeidet festival med fulle hus og god stemning. Den arrangeres hvert år siste helgen i januar, med konserter i hotellets spisesal samt en dagskonsert lørdag på Rallarmuseet.

Festivalåpning ved Terje Rypdal Legacy
Få gitarister i verden har et sound som er så umiddelbart gjenkjennelig som Terje Rypdal. Gjennom flere tiår har han vært en vesentlig bidragsyter i både jazz, rock og samtidsmusikk og nyter stor respekt i alle leire. På Finsejazz fredag 27. januar kommer han med Nikolai Hængsle Eilertsen fra Elephant9 og Big Bang, og trommeslager Paolo Vinaccia.

Mer om programmet finner du her.
Billetter og reservasjoner til Finsejazz kan kun kjøpes hos hotellet Finse1222. Ta kontakt på post@finse1222.no / 56 52 71 00

Fra forsiden

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Nyhet

Bestillingsverk fra Krogstad

Saksofonist Mona Krogstad vil formidle håp og ettertanke i bestillingsverket Serenity Now på Kongsberg Jazzfestival lørdag 6. juli.

Meld deg på vårt nyhetsbrev