Nyhet

Jazz Norway in a Nutshell

Onsdag 25. mai er det igjen duket for Jazz Norway in a Nutshell i Bergen. Dette er en showcase for journalister, festival- og jazzklubbarrangører fra hele verden, og foregår parallellt med første uka av Nattjazz. Tekst: Jan Granlie

Det er Vestnorsk Jazzsenter som står bak dette prosjektet. I samarbeid med Utenriksdepartementet, Bergen kommune, Hordaland fylkeskommune, Norsk jazzforum, Music Export Norway, MIC og Festspillene i Bergen vil man presentere det beste av det beste av den norske jazzen for et rikholdig, internasjonalt publikum.

Foruten å følge programmet på Nattjazz de fire første dagene, vil man ha utflukter til Hardanger, med konsert med BMX m/Per Jørgensen, tur til Glesvær for å overhøre bandet Electric Pansori (Christian Wallumrød, Ivar Grydeland og Per Oddvar Johansen), pluss en dag med ekstremsport på Voss – med paragliding, fiske og ekstrempadling.

Jazz Norway in a Nutshell har vært arrangert med stor suksess i flere år, og det er mangt et norsk jazzensemble som har fått jobber i utlandet pga. dette arrangementet.

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev