Nyhet

Vestlandsturné for Hot Club de Norvège

Torsdag 31. mars mars legger Hot Club de Norvège ut på en turné med sju konserter fra Ålesund til Bergen. Første stopp er Lærdal Kulturhus.

Hot Club de Norvège er en av landets mest populære jazzkvartetter, kjent fra plater, TV, og Landeplagen “Tanta til Beate”, som de laget sammen med Lillebjørn Nilsen allerede i 1982. Er du på Vestlandet i løpet av den neste uken har du sjansen til å oppleve virtuos strengemusikk, sigøynertemperament, humor og inderlige følelser.

Turnérute:
31/3 – LÆRDAL Kulturhus
1/4 – ÅLESUND Jazzklubb
2/4 – VOLDA, Rokken
3/4 – FLORØ Rockeklubb
4/4 – SVELGEN, Songlaget
5/4 – JØLSTER, Skei Hotell
6/4 – BERGEN, Swing-n-Sweet, Hotel Neptun

NRKs dokumentarfilm om Hot Club de Norvèges samarbeid med sigøynergitaristen Jimmy ROSENBERG ble nylig tildelt den prestisjetunge EDISON AWARD i Nederland.

Følg Hot Club de Norvège på facebook hvor du får turnéblog, fotoalbum m.m.

Fra forsiden

Nyheter

Første Jazzintro-runde på Bergen Jazzforum

Første runde av Jazzintro 2024 går av stabelen på Bergen Jazzforum torsdag 22. februar. Da spiller det to bandene ASQ // Amund Stenøien Quartet og Schemes om finaleplass på Moldejazz der Årets unge jazzmusikere 2024 skal kåres.

Nyhet

Stort lørdagsslipp fra Kongsbergjazz

Tre nye artister annonseres til lørdagen på Kongsberg Jazzfestival. Susanna kommer med sitt Baudelaire-prosjekt med samtidsorkesteret Oslo Sinfonietta, Per Zanussi presenterer sin splitter nye kvartett, og Ingrid Olava gjester poesioasen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev