Nyhet

Hot Club Records på nett

Til tross for at musikkbransjen generelt sliter med synkende cd-salg, holder Hot Club Records koken etter tre tiår. Nå har de startet egen nettbutikk.

I tre tiår år har Hot Club Records produsert LPer, singler, EPer, kassetter, DATer, CDer og DVDer. Men med stadig færre nisjebutikker opplever Hot Club Records som andre plateselskaper at distribusjonskanalene for fysiske produkter har blitt alarmerende liten.  Nå har de startet egen nettbutikk hvor du kan finne både nyheter og backkatalog.

– Vi håper at flere etterhvert oppdager at de nye utgivelsene fra Hot Club Records kommer som før, men nå – som så mye annet – rett på nett, sier Hot Club Records i en pressemelding.

Hot Club Records ble etablert i 1982 som et av de første uavhengige plateselskapene i Norge, og har fram til i dag produsert mer enn 350 plater, filmer og bøker. I katalogen finner du utgivelser med en lang rekke fantastiske jazzmusikere (Chet Baker, Stéphane Grappelli, Ola Kvernberg), debutplatene til noen av våre store stjerne (Mari Boine, Knut Reiersrud), alt som kan krype og gå av internasjonal stringswing (Jimmy Rosenberg, Angelo Debarre, Stochelo Rosenberg, Hot Club de Norvège), samt en liten, men oppsiktsvekkende, katalog med Zappa-inspirert musikk (Tommy Mars, Jimmy Carl Black).

Her finner du nettbutikken.

Fra forsiden

Nyhet

To AiR-konserter og amerikanske stjerner i Moldejazz-slipp

To av Moldejazz-konsertene til Artist In Residence, Gard Nilssen, legges ut for salg i dag: Bushman’s Revenge feat Anja Lauvdal & Per «Texas» Johansson og Acoustic Unity feat Ambrose Akinmusire. Marcus Miller, Joshua Redman og Henry Threadgill er også blant dagens programslipp.

Meld deg på vårt nyhetsbrev