Nyhet

Hot Club Records på nett

Til tross for at musikkbransjen generelt sliter med synkende cd-salg, holder Hot Club Records koken etter tre tiår. Nå har de startet egen nettbutikk.

I tre tiår år har Hot Club Records produsert LPer, singler, EPer, kassetter, DATer, CDer og DVDer. Men med stadig færre nisjebutikker opplever Hot Club Records som andre plateselskaper at distribusjonskanalene for fysiske produkter har blitt alarmerende liten.  Nå har de startet egen nettbutikk hvor du kan finne både nyheter og backkatalog.

– Vi håper at flere etterhvert oppdager at de nye utgivelsene fra Hot Club Records kommer som før, men nå – som så mye annet – rett på nett, sier Hot Club Records i en pressemelding.

Hot Club Records ble etablert i 1982 som et av de første uavhengige plateselskapene i Norge, og har fram til i dag produsert mer enn 350 plater, filmer og bøker. I katalogen finner du utgivelser med en lang rekke fantastiske jazzmusikere (Chet Baker, Stéphane Grappelli, Ola Kvernberg), debutplatene til noen av våre store stjerne (Mari Boine, Knut Reiersrud), alt som kan krype og gå av internasjonal stringswing (Jimmy Rosenberg, Angelo Debarre, Stochelo Rosenberg, Hot Club de Norvège), samt en liten, men oppsiktsvekkende, katalog med Zappa-inspirert musikk (Tommy Mars, Jimmy Carl Black).

Her finner du nettbutikken.

Fra forsiden

Nyheter

Første Jazzintro-runde på Bergen Jazzforum

Første runde av Jazzintro 2024 går av stabelen på Bergen Jazzforum torsdag 22. februar. Da spiller det to bandene ASQ // Amund Stenøien Quartet og Schemes om finaleplass på Moldejazz der Årets unge jazzmusikere 2024 skal kåres.

Nyhet

Stort lørdagsslipp fra Kongsbergjazz

Tre nye artister annonseres til lørdagen på Kongsberg Jazzfestival. Susanna kommer med sitt Baudelaire-prosjekt med samtidsorkesteret Oslo Sinfonietta, Per Zanussi presenterer sin splitter nye kvartett, og Ingrid Olava gjester poesioasen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev