Nyhet

Hot Club Records på nett

Til tross for at musikkbransjen generelt sliter med synkende cd-salg, holder Hot Club Records koken etter tre tiår. Nå har de startet egen nettbutikk.

I tre tiår år har Hot Club Records produsert LPer, singler, EPer, kassetter, DATer, CDer og DVDer. Men med stadig færre nisjebutikker opplever Hot Club Records som andre plateselskaper at distribusjonskanalene for fysiske produkter har blitt alarmerende liten.  Nå har de startet egen nettbutikk hvor du kan finne både nyheter og backkatalog.

– Vi håper at flere etterhvert oppdager at de nye utgivelsene fra Hot Club Records kommer som før, men nå – som så mye annet – rett på nett, sier Hot Club Records i en pressemelding.

Hot Club Records ble etablert i 1982 som et av de første uavhengige plateselskapene i Norge, og har fram til i dag produsert mer enn 350 plater, filmer og bøker. I katalogen finner du utgivelser med en lang rekke fantastiske jazzmusikere (Chet Baker, Stéphane Grappelli, Ola Kvernberg), debutplatene til noen av våre store stjerne (Mari Boine, Knut Reiersrud), alt som kan krype og gå av internasjonal stringswing (Jimmy Rosenberg, Angelo Debarre, Stochelo Rosenberg, Hot Club de Norvège), samt en liten, men oppsiktsvekkende, katalog med Zappa-inspirert musikk (Tommy Mars, Jimmy Carl Black).

Her finner du nettbutikken.

Fra forsiden

Konsert

Ungjazzfest på Victoria

Helgen 15. og 16. juni markerer et hundretalls ungjazzere at det er ti år siden etableringen av Østnorsk jazzsenters første regionale ungdomsjazzorkester.

Nyhet

Rekordstor tildelingsrunde fra Kulturrom

I årets første tildelingsrunde har Kulturrom fordelt totalt 29,2 millioner kroner. En rekke jazzarrangører og storband er blant mottakerne av tilskudd til øvings- og fremføringsutstyr.

Meld deg på vårt nyhetsbrev