20. januar 2023

JUNO
Volcano Call

Om utgivelsen

Volcano Call er en energisk låt i klassisk JUNO-stil – med overraskende vendinger og uventede soniske løsninger, som leker og strekker på den tradisjonelle pop-formen.

Låta beskriver følelsen av å miste kontrollen og se seg selv fra et nytt perspektiv, underbygget av store musikalske kontraster i én lang suspense. Vers med snakkende vokal over enkle riff glir inn ekspressive refreng med rumlende strykebassorkester, økende støy og aggressiv undertone. Til slutt frigjøres spenningen inn i en melodisk outro, der jeg-et kommer seg ut av kaoset og går uredd inn i fortsettelsen.

Volcano Call er singel nummer to fra JUNOs kommende plate Myriad Path, som presenterer en enda mer eventyrlysten side av bandet.

Musikere

Thea Ellingsen Grant - vokal
Malin Dahl Ødegård - vokal
Mona Krogstad - saksofon
Georgia Wartel Collins - bass
Ingvald Andre Vassbø - trommer

Lenker

Fra forsiden

Nyheter

Årets unge jazzmusikere 2024 er kåret

Det var Sondre Moshagen Lightning Trio som stakk av med seieren under Jazzintro-finalen på Moldejazz onsdag 17. juli. Komposisjoner av høy klasse med mye rytmisk autoritet, og med melodiske og harmoniske ideer som gir trioen en egenartet identitet, sier juryen blant annet i sin begrunnelse.

Moldejazz 2024 - dag 2

Jacob Colliers første møte med Molde blandakor

FESTIVAL: Det britiske unikumet Jacob Collier er seg selv lik foran et ekstatisk og fullstappet Bjørnsonhus, Bill Frisell Trio og Immanuel Wilkins lister seg inn og ut av øyeblikket, og det åndelige i jazzen dyrkes av Jimetta Rose & The Voices of Creation og Irreversible Entanglements.

Meld deg på vårt nyhetsbrev