28. februar 2014

sPacemoNkey
The Karman Line

Om utgivelsen

sPacemoNkey er duoprosjektet til pianist Morten Qvenild og trommeslager Gard Nilssen.  De to fant tonen i bandet til Mathias Eick og bestemte raskt at de måtte prøve å spille som duo.

Morten Qvenild har de siste 10-15 årene vært en av de mest kreative,  banebrytende og utforskende musikerne her i landet, og er kjent fra band som In The Country, Shining, Jaga Jazzist, Trinity og Susanna & the magical orchestra. Gard Nilssen er på sin side en av mest aktive og etterspurte trommeslagerne vi har kjent fra Bushman´s Revenge,  Astro Sonic, Puma, Trondheim Jazzorkester og i bandet til Susanne Sundfør.

Lenker

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Driftige distraksjoner

Mette Henriette inntar Operaen, vi møter Elina Duni, er på konsert med Needlepoint, og har dagbokessay om syv vidunderlige dager med kulturopplevelser og distraksjoner. Now’s The Time!

Nyheter

Schemes spilte seg videre til Jazzintro-finale

Det var kvartetten Schemes som sikret seg en finaleplass i Jazzintro 2024 da første runde av lanseringsprogrammet ble arrangert på Bergen Jazzforum torsdag kveld. I finalen under Moldejazz i juli skal bandet kjempe om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev