18. september 2014

Karl Seglem
Som spor (tingingsverk til Vossa Jazz 2012)

Om utgivelsen

Då Gud skapte Vossa Jazz: «Toppa av tingingsverket til Karl Seglem gjekk den 39. Vossa Jazz-festivalen i mål som ein av dei beste. ( ) …laurdag var det Karl Seglems tur til å gjere braksuksess med festivalens største moderne tradisjonsberar, tingingsverket»  DAGSAVISEN

Verdensjazz som bestilt:

«Etter hvert som hardingstrenger og digitale tangenttoner satte farger på sull og chants, og trommer og bass fanget urrytmenes urbane (og rurale) etterkommere, hektet Seglem på seg tenorsaksofonen, minnet oss nok en gang om at han er en av landets ypperste på instrumentet ( ), og ledet sin lille tropp gjennom en drøy times verdensmusikk der blandingen boblet friskt. En høyeksplosiv miks av folkemusikk og jazz, i det siste omtalt som «world jazz» – som Seglem utviklet gjennom albumene «Femstein», «Urbs» og «Ossicles»  DAGBLADET, terning 5.

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Storbandprisen 2017 tildelt Marius Stenberg

Leder av Prime Time Orchestra og mangeårig lokal ildsjel i Bærum, Marius Stenberg, ble lørdag 14. oktober hedret med Norsk jazzforums Storbandpris 2017. Marius Stenberg har i en årrekke vært en sterk bidragsyter til å fremme storbandmusikken lokalt, og har gjort en formidabel innstas for å gi plass og løfte fram unge talenter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev