18. september 2014

Karl Seglem
Som spor (tingingsverk til Vossa Jazz 2012)

Om utgivelsen

Då Gud skapte Vossa Jazz: «Toppa av tingingsverket til Karl Seglem gjekk den 39. Vossa Jazz-festivalen i mål som ein av dei beste. ( ) …laurdag var det Karl Seglems tur til å gjere braksuksess med festivalens største moderne tradisjonsberar, tingingsverket»  DAGSAVISEN

Verdensjazz som bestilt:

«Etter hvert som hardingstrenger og digitale tangenttoner satte farger på sull og chants, og trommer og bass fanget urrytmenes urbane (og rurale) etterkommere, hektet Seglem på seg tenorsaksofonen, minnet oss nok en gang om at han er en av landets ypperste på instrumentet ( ), og ledet sin lille tropp gjennom en drøy times verdensmusikk der blandingen boblet friskt. En høyeksplosiv miks av folkemusikk og jazz, i det siste omtalt som «world jazz» – som Seglem utviklet gjennom albumene «Femstein», «Urbs» og «Ossicles»  DAGBLADET, terning 5.

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev