10. juli 2016

Liv Stoveland
Solitary Moon

Om utgivelsen

Nå kommer det endelig et nytt album fra Liv Stoveland – dette har vi gledet oss til lenge.
Hun har kun plukket melodier hun selv har et sterkt forhold til, noe som gjenspeiler resultatet. Liv Stoveland sier at å få lov til å lage en plate inneholdende musikk hun har et så nært forhold til har vært fantastisk. Dere får servert standardmelodier, originale jazzkomposisjoner, melodier spesialskrevet for denne innspillingen og mye mer.
Det er gått noen år siden Liv Stoveland debuterte med albumet ”Close your eyes” til svært gode kritikker. Oppfølgeren har lenge ligget på vent, men har blitt utsatt til fordel for en intensiv periode med barokkmusikk og litt gründervirksomhet; Liv skapte det første norske onlinekurset i sangteknikk! Siste utsettelsen kom da hun ble tilbudt en plass i NRK-serien ”ANNO” sommeren 2015 – og takket ja.
Nå er derimot albumet endelig her; en vel gjennomarbeidet innspilling. Hun har med flere av de samme musikerne fra sin forrige produksjon, men har denne gangen også med Per Willy Aaserud på trompet.
De spesialskrevne komposisjonene er komponert av Espen Larsen, som også er platas gitarist. Tekstene til disse sangene er skrevet av Arne Birketveit.
Alle arrangementene på plata er gjort av Liv i samarbeid med musikerne.
Rasmus Solem har hatt hovedansvaret og er også produsent på produksjonen sammen med Liv Stoveland. Innspilt i Solem Studios, Arendal.
CD-release 11.juni, digital release 10.juli

Lenker

Fra forsiden

Moldejazz 2024 - dag 3 og 4

Folkefesten og jazzen møtes i kveldssola

FESTIVAL: Moldejazz på onsdag og torsdag går fra sur vind til godvær, Jaap Blonk fascinerer både ute og inne, Lightning Trio, Bliss Quintet, Schemes og Coincidences møtes i Jazzintro-finalen, Bill Frisell finner vrengpedalen og den store og den lille festivalen møtes på takterrassen i ellevetiden om kvelden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev