25. august 2023

Martin Miguel Almagro Tonne
Perita

Om utgivelsen

Martin Miguel Tonnes solo debut «Perita» er et mangefasettert angrep på sansene. Gritty Lo-fi og krystallinske Hi-fi toner og teksturer som flettes sammen, kantete riff smelter sammen med ødelagte melodier, tøffe repeterende beats forvandles til polyrytmisk kjas og mas, og til enhver tid kan alt hoppe eller gli inn i et helt nytt sett med ideer.
«Perita» er et av de albumene som rett og slett ikke kan klassifiseres – med proto-psykedelia fra midten av 1960-tallet, øyeblikk med kul jazz, Latin House fra slutten av 1980-tallet, shoegazer-elementer, Beefheartian, skarpe riff og kontrapunkt, hvisking av pop, kor, ambient, eksperimentell improvisasjon, og omtrent alt annet som kommer til tankene: alt musikalsk stoff er gryn for Tonnes mølle, og han liker det tydeligvis.

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Sært i Smeltehytta

Kongsberg Jazzfestival har programmet for årets Særingfest klart. Den mer eksperimentelle delen av festivalen byr i år på blant annet trioen SPACE, Phil Minton & Veryan Weston, Nicole Mitchell solo og Christian Wallumrød & Ingebrigt Håker Flaten.

Nyhet

Vossa Jazz utlyser to stillinger

Etter ett års permisjon fra stillingen som festivalsjef i Vossa Jazz, har Trude Storheim annonsert at hun går nye veier. Nå utlyser festivalen både sjefsjobben og en produsentstilling. Søknadsfrist er 12. mai.

Meld deg på vårt nyhetsbrev