25. august 2023

Martin Miguel Almagro Tonne
Perita

Om utgivelsen

Martin Miguel Tonnes solo debut «Perita» er et mangefasettert angrep på sansene. Gritty Lo-fi og krystallinske Hi-fi toner og teksturer som flettes sammen, kantete riff smelter sammen med ødelagte melodier, tøffe repeterende beats forvandles til polyrytmisk kjas og mas, og til enhver tid kan alt hoppe eller gli inn i et helt nytt sett med ideer.
«Perita» er et av de albumene som rett og slett ikke kan klassifiseres – med proto-psykedelia fra midten av 1960-tallet, øyeblikk med kul jazz, Latin House fra slutten av 1980-tallet, shoegazer-elementer, Beefheartian, skarpe riff og kontrapunkt, hvisking av pop, kor, ambient, eksperimentell improvisasjon, og omtrent alt annet som kommer til tankene: alt musikalsk stoff er gryn for Tonnes mølle, og han liker det tydeligvis.

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Ung jazz boltrer seg i Slemmestad

Nothing Personal, Billy Meier og Bento Box Trio spiller på Jazzfest DIGEL på Slemmestad MEK i Asker lørdag 23. september. - DIGEL ønsker å kjenne pulsen av den unge nasjonale jazzscenen og være en boltreplass for unge musikere og for et interessert og sultent publikum, forteller arrangøren.

Nyhet

Ny daglig leder i Sildajazz

Terje Ekrene Vik er ansatt som ny daglig leder i Sildajazz. - Med ham bak roret føler et enstemmig styre seg trygge på at både kompetanse og engasjement for festivalen er ivaretatt, uttaler styreleder Rune Hagland.

Meld deg på vårt nyhetsbrev