11. oktober 2024

Kristian Skårbrevik
Parken

Om utgivelsen

Albumet Parken inneholder musikk fra forestillingen BAKom, som ble skrevet til 25-års jubileet til Parken Kulturhus. Forestillingen var et tverrkunstnerisk samarbeid mellom dans, film, musikk og performancekunst. Musikken utforsker improvisasjon og stedsspesifikk kunst. Komposisjonene er skrevet til ni ulike rom og konsertsaler i kulturhuset som også var en vandreforestilling for publikum gjennom bygget. De fire forestillingene til BAKom var alle utsolgt.

Musikere

Kristian Skårbrevik - Gitar og elektronikk

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Pris til Jazznytt

Jazznytt er tildelt Norsk Tidsskriftforenings pris for språk og formidling. - Med sikker smak for hva som vil fengsle leserne og en gåtefull evne til å forvandle skribentenes skisser til genuint innsiktsfulle bidrag til den offentlige samtalen får Jazznytt prisen for språk og formidling, uttaler juryen.

Nyhet

Fra Sarpsborg til Kardamili i 10 år

Til en liten landsby i Hellas reiser over hundre musikere for å spille 83 konserter i regi av tre norske jazzklubber, 17. - 26. mai. Kardamili International Jazz Festival feirer nå sitt tiende år, og noen av artistene som er med og markerer jubileet er Natalie Aldema Trio, Supercharger Duo og Feast For Fools.

Meld deg på vårt nyhetsbrev