8. mars 2024

Ruth Wilhelmine Meyer
ONE VOICES

Om utgivelsen

ONE VOICES er et analogt og akustisk stemmeunivers skapt av og med Ruth Wilhelmine Meyer.
Stemmen er uprossesert og skapt i real time, uten loops.
ONE VOICES inviterer til et vokalt lydunivers og består av fem distinkte lydskulpturer, med varierende lengde. Mellom disse lydmiljøene er det korte passasjer. Disse overgangene fungerer som mentalt hviskelær, for å slippe forbindelsen til den foregående stykket og åpne for en ny lytteropplevelse.
med ultrapresise vokale artikulasjoner, forførende melodiske linjer, pusteteksturer og akustiske strukturer i en intuitiv flyt. Musikken har en krystallklar kunstnerisk visjon som til tider ikke låter som stemmer, men mer som et vokalt orkesterverk. Ruth Wilhelmine Meyer har laget en unik produksjon hvor man kan undre seg på om stemmen i det hele tatt har noen grenser.

Musikere

Ruth Wilhelmine Meyer - sanger/komponist

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Graver musikalsk gruve i Kongsbergs historie

I sjarmerende omgivelser i Høens Garasje skal kunstnerduoen Håvard Aufles og Fredrik Høyer hylle lokal identitet og kjærlighet til by og bygd. Bestillingsverket er laget i anledning Kongsberg Jazzfestivals 60-årsmarkering og byens 400-årsjubileum.

Nyhet

Jaap Blonk på nygammel grunn i Molde

I år finner Moldejazz tilbake til gamle spillesteder, og multikunstner Jaap Blonk skal opptre på to av disse, ved steinhytta på Hjertøya og kunstsenteret på Plassen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev