1. mars 2024

Erlend Skomsvoll trio
Noshk blues

Om utgivelsen

Arrangør-trollmann for Chick Corea og Pat Metheny, Spellemann for klassisk musikk, Buddypris, hauger av bestillingsverk for både små og store orkestre, og en formidabel tolker av andres musikk i Come Shine – verdens beste coverband. Nå rydder Skomsvoll skrivebordet, trapper ned en stund på skriving for store orkestre, og fokuser all tid og kreativitet på pianospill og trioarbeid. Med seg på laget har han et unikt og tett komp i kontrabassist Roger Morland (Det Norske Blåseensemble) og trommeslager Knut Aalefjær (Helge Lien, Geir Lysne) – begge i stand til følge Skomsvolls ekskursjoner mellom jazz og klassiske harmonier på en sømløs måte. Se opp for groovy piano og splitter ny plate.

Musikere

Erlend Skomsvoll - piano
Erlend Skomsvoll - komponist
Roger Morland - kontrabass
Knut Aalefjær - trommer

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Graver musikalsk gruve i Kongsbergs historie

I sjarmerende omgivelser i Høens Garasje skal kunstnerduoen Håvard Aufles og Fredrik Høyer hylle lokal identitet og kjærlighet til by og bygd. Bestillingsverket er laget i anledning Kongsberg Jazzfestivals 60-årsmarkering og byens 400-årsjubileum.

Nyhet

Jaap Blonk på nygammel grunn i Molde

I år finner Moldejazz tilbake til gamle spillesteder, og multikunstner Jaap Blonk skal opptre på to av disse, ved steinhytta på Hjertøya og kunstsenteret på Plassen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev