21. mai 2016

Ung og Freidig
Min Gylne Time

Om utgivelsen

Ung og Freidig presenterer norske oversettelser av amerikanske jazz-standardlåter i moderne drakt. Låtene er blitt tolket igjen og igjen av verdens fremste musikere og artister. Likevel, det må stadig gjøres på nytt.

Det har blitt utgitt forbausende få norske oversettelser av tekstene i denne musikken – med noen hederlige unntak, også i det siste. Backer og Selvaag har laget arrangementer av deres favoritter fra den amerikanske arven, influert av moderne jazz, pop, vise og improv. Prydz har oversatt med respekt og fokus på de originale tekstenes historier og budskap kombinert med egne perspektiver og betraktninger.

Ensemblet, med den unge veteranen Per Oddvar Johansen på laget, skaper balansert liv, lyd og fornemmelser av tradisjon med en god dose egen fantasi.

Albumet er spilt inn, mikset og mastret i Rainbow Studio, Oslo, av lydteknikker Jan Erik Kongshaug november 2014.

Slippkonsert 22. mai kl. 14 på Sentralen i Oslo.

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Storbandprisen 2017 tildelt Marius Stenberg

Leder av Prime Time Orchestra og mangeårig lokal ildsjel i Bærum, Marius Stenberg, ble lørdag 14. oktober hedret med Norsk jazzforums Storbandpris 2017. Marius Stenberg har i en årrekke vært en sterk bidragsyter til å fremme storbandmusikken lokalt, og har gjort en formidabel innstas for å gi plass og løfte fram unge talenter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev