22. september 2023

Maria Kannegaard Trio
Live at Dokkhuset

Om utgivelsen

Jazzland Recordings er stolte av å presentere Maria Kannegaard trio «Live at Dokkhuset», innspilt 9. mai 2020 på Trondheim Jazzfestival.

Kun på LP.
«Synergi» er et ord som ofte brukes om musikalske grupper av alle slag, men sjelden er det mer anvendelig enn på Maria Kannegaard-trioen. Fra åpningsimprovisasjonen, «Dokking», er konseptet om at tre individer – og tre særegne og svært talentfulle individer, ikke mindre – kan fungere som en enkelt organisme, fast sementert, og alt lytteren trenger å gjøre er å lytte – ingen behov for analyse, teorier eller noen form for rekalibrering: musikken bringer deg inn i sin verden, og den er varm og imøtekommende.

Lenker

Fra forsiden

Nyheter

Første Jazzintro-runde på Bergen Jazzforum

Første runde av Jazzintro 2024 går av stabelen på Bergen Jazzforum torsdag 22. februar. Da spiller det to bandene ASQ // Amund Stenøien Quartet og Schemes om finaleplass på Moldejazz der Årets unge jazzmusikere 2024 skal kåres.

Nyhet

Stort lørdagsslipp fra Kongsbergjazz

Tre nye artister annonseres til lørdagen på Kongsberg Jazzfestival. Susanna kommer med sitt Baudelaire-prosjekt med samtidsorkesteret Oslo Sinfonietta, Per Zanussi presenterer sin splitter nye kvartett, og Ingrid Olava gjester poesioasen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev