2. desember 2013

Åselill Sæthre
Krumkakesanger

Om utgivelsen

 

Krumkakesanger ble spilt inn en varm sommerdag i et gammel bakeri i Teglverksgata på Grünerløkka i Oslo, august 2013. Musikken er nyskrevet julemusikk basert på Åselill Sæthre sine egne tekster og komposisjoner, og er ment som en liten avstikker til et mer tradisjonelt repertoar. ”Krumkakesanger” frister med sangtitler som: “Samle stjerner i en kakeboks”, “Bortført av en julestjerne”, “Hjertevarme i en ullvott” og “Engler flyr over byen”. Musikken er tilgjengelig på iTunes, Wimp, Spotify eller fysisk format. 

Pressen sa følgende om fjoråtets utgivelse:

«Selvbakte melodier og tekster som kan bli forfriskende i vårt ellers småslitne julerepertoar…. Årets juleplate, kanskje? Erling Wicklund NRK P2, Jazzklubben.

“En god produksjon godt mikset og med gjennomgående sterke musikalske prestasjoner”

Trond Skarsten, viser.no

“Siljanjenta skal ha ros for å tørre å gå helt sine egne veier, arm i arm med disse karene.”

Helge Ottesen, Varden

“Krumkakesanger er ei skive som fortjener å spilles og høres”

Anne-­‐Lise Surtevju, Telemarksavisa

Etter et vellykket plateslipp av fjorårets juleplate «Krumkakesanger» legger kvartetten ut på ny turné med sitt særegne juleunivers! Åselill Sæthre (vokal), Eyolf Dale (piano), André Roligheten (saksofon) og Thomas Johansson (trompet), serverer en utradisjonell aften i julens tegn.

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Sterk jazzhøst i Molde

Storyville Jazz Club i Molde åpner konsertsesongen med Transatlantic Express torsdag 21. september. Marius Neset Quintet, Kristin Asbjørnsen og Joshua Redman & Ola Kvernberg er blant andre høydepunkter i høst.

Meld deg på vårt nyhetsbrev