17. oktober 2014

Bjørn Alterhaug Quintet
Innocent Play

Om utgivelsen

KRITIKERROST KVINTETT MED SITT ANDRE ALBUM «INNOCENT PLAY»

Releasekonsert: Dølajazz 17. oktober 2014

«Innocent Play» består i hovedsak av Alterhaug-komposisjoner, men inneholder også bearbeidelser av komposisjoner av Chopin, Verdi og Scrjabin satt inn i en særdeles helthetlig, leken, raus jazzsammenheng.

Bjørn Alterhaug Quintet består av musikere som regnes for å være noen av de fremste innen jazzsjangeren, og som hver for seg har gjort seg bemerket såvel nasjonalt som internasjonalt.

Alle medlemmene i BAQ har hatt og har nær tilknytning til jazzlinja, konservatoriedelen av Institutt for musikk, NTNU i Trondheim: John Pål Inderberg og Bjørn Alterhaug som lærere, Vigleik Storaas både som student og lærer, og Frode Nymo og Erik Nylander som tidligere studenter ved jazzlinja. Alderssammensetningen svært så mangfoldig: 20-30-40-50-60 åringer!

 

 

 

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev