3. februar 2023

Tore T. Sandbakken
Imperfect Solitude

Om utgivelsen

Imperfect Solitude er første gang Tore Sandbakkens navn står med største fonttype på et platecover. Men med et titalls plater i ulike egne band og et tredvetalls plater som sideman er det en underdrivelse å kalle dette en platedebut som sådan. Etter å ha kvernet på dette prosjektet i flere år fant Tore tonen sammen med Hanna Paulsberg og Dag-Filip Roaldsnes, to musikalske sjelefrender han har jobbet sammen med i ulike prosjekter i flere år.
Musikken er signert Sandbakken og Roaldsnes, og det åpne bassløse formatet gir tydelige assosiasjoner til både Paul Motian og Christian Wallumrød samtidig som det har sin helt tydelige egenart. Tittelen refererer til at mye av materialet har kommet til i ensomme stunder, men retter søkelyset mot den positive ensomheten (solitude på engelsk) som kan være en fantastisk kreativ sfære å oppholde seg i.

Musikere

Tore T. Sandbakken - trommer
Hanna Paulsberg - saksofon
Dag-Filip Roaldsnes - piano

Lenker

Fra forsiden

Now's the time

NTT: La det swinge

Swing’it sikter mot Eurovisiontoppen med 20-tallsnostalgi og electroswing, Miriam Kibakaya singeldebuterer, Torstein Lofthus snakker om Kiss og brus og spiller sammen med Red Kite og Gisle Røen Johansen og vi hører på Tom Verlaine, opera og Kongle Trio.

Nyhet

Polarjazz feirer 25 år

Verdens nordligste jazzfestival skjer 2.- 5. februar i Longyearbyen og Ny-Ålesund på Svalbard. Silje Nergaard & Espen Berg, Bugge Wesseltoft, Bendik Hofseth og Sidiki Camara er blant artistene du kan høre under årets festival.

Meld deg på vårt nyhetsbrev