3. februar 2023

Tore T. Sandbakken
Imperfect Solitude

Om utgivelsen

Imperfect Solitude er første gang Tore Sandbakkens navn står med største fonttype på et platecover. Men med et titalls plater i ulike egne band og et tredvetalls plater som sideman er det en underdrivelse å kalle dette en platedebut som sådan. Etter å ha kvernet på dette prosjektet i flere år fant Tore tonen sammen med Hanna Paulsberg og Dag-Filip Roaldsnes, to musikalske sjelefrender han har jobbet sammen med i ulike prosjekter i flere år.
Musikken er signert Sandbakken og Roaldsnes, og det åpne bassløse formatet gir tydelige assosiasjoner til både Paul Motian og Christian Wallumrød samtidig som det har sin helt tydelige egenart. Tittelen refererer til at mye av materialet har kommet til i ensomme stunder, men retter søkelyset mot den positive ensomheten (solitude på engelsk) som kan være en fantastisk kreativ sfære å oppholde seg i.

Musikere

Tore T. Sandbakken - trommer
Hanna Paulsberg - saksofon
Dag-Filip Roaldsnes - piano

Lenker

Fra forsiden

Maria Kannegaard Trio – Victoria, Nasjonal Jazzscene – 21. september 2023

Mesterlig og menneskelig

På en torsdag kveld er denne trioen en ren gave til musikken.

Nyhet

Ung jazz boltrer seg i Slemmestad

Nothing Personal, Billy Meier og Bento Box Trio spiller på Jazzfest DIGEL på Slemmestad MEK i Asker lørdag 23. september. - DIGEL ønsker å kjenne pulsen av den unge nasjonale jazzscenen og være en boltreplass for unge musikere og for et interessert og sultent publikum, forteller arrangøren.

Meld deg på vårt nyhetsbrev