1. desember 2015

Dina Billington
Hun som drømmer

Om utgivelsen

Dina Billington (f.1985) er en multikunstner som jobber som komponist, tekstforfatter, sanger og billedkunstner. Hun bor i Halden. Hun er en spennende artist som de siste årene har spilt konserter på steder som Oslo Konserthus, Litteraturhuset i Fredrikstad, Brygga Kultursal i Halden og på Prøysenfestivalen på Ringsaker.

Det siste året har hun arbeidet med utgivelsen av debutalbumet Hun som drømmer som slippes 1. desember. Platen består av egenkomponert musikk og selvskrevne tekster på norsk. Den er innspilt i det anerkjente studioet Athletic Sound i Halden, med Kai Andersen som produsent. Medvirkende på platen er kjente jazzmusikere som Ove Billington, Jens Fossum, Hermund Nygård og Kevin Dean. I tekstprosessen fikk Dina råd og veiledning fra poet og tekstforfatter Håvard Rem.

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Mangfoldige Smeltedigelen

Smeltedigelen Musikkfestival i Mo i Rana åpner onsdag 18. oktober med Flere farger, en flerkulturell forestilling med barn og unge fra skoler og flykningmottak. Camilla Susann Haug, Bendik Hofseth m/Helge Iberg og Behop er blant andre på årets festivalprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev