22. januar 2018

Thomas Johansson
Home Alone

Om utgivelsen

Thomas Johansson er en trompetist fra Skien i Telemark. Han er utdannet Master fra Norges Musikkhøgskole, og er en del av den unge norske jazzscenen. Han har etter endt utdanning hovedsakelig jobbet som frilans musiker med egne og andres prosjekter.
Hans hovedprosjekt er bandet Cortex, som de siste 10 årene har gjort over 200 konserter på lengre turnéer i Norge, Europa, Japan og USA, så vel som fem kritikerroste album.

Denne vinteren slipper han sitt første soloalbum på sitt eget label, Tammtz Records, og platen har fått navnet «Home Alone».
Den er spilt inn på Spriten Kunsthall november 2016, og den inneholder 8 improvisasjoner med kun Thomas Johansson på trompet eller flygelhorn.

Opptak: Christian Obermayer
Miks/Master: Lasse Marhaug
Produsent: Lasse Marhaug og Thomas Johansson
Label: Tammtz Records

Format: LP og Digitalt

Musikere

Thomas Johansson - Trompet/Flygelhorn

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

I Like to Sleep er Årets unge jazzmusikere 2018

I Like to Sleep ble kåret til Årets unge jazzmusikere etter Jazzintro-finalen under Moldejazz onsdag 18. juli. Bandet får en lanseringspakke fra Norsk jazzforum og Talent Norge samt Gramo-stipendet på 150 000 kroner.

Moldejazz, tirsdag 17. juli 2018

MaXx Tic Boom!

David Sanborn Acoustic og Donny McCaslin var de største navnene på Moldejazz-tirsdagen, men Allison Miller's Boom Tic Boom og Trondheim Jazzorkester & The MaXx skapte de sterkeste ekkoene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev