22. januar 2018

Thomas Johansson
Home Alone

Om utgivelsen

Thomas Johansson er en trompetist fra Skien i Telemark. Han er utdannet Master fra Norges Musikkhøgskole, og er en del av den unge norske jazzscenen. Han har etter endt utdanning hovedsakelig jobbet som frilans musiker med egne og andres prosjekter.
Hans hovedprosjekt er bandet Cortex, som de siste 10 årene har gjort over 200 konserter på lengre turnéer i Norge, Europa, Japan og USA, så vel som fem kritikerroste album.

Denne vinteren slipper han sitt første soloalbum på sitt eget label, Tammtz Records, og platen har fått navnet «Home Alone».
Den er spilt inn på Spriten Kunsthall november 2016, og den inneholder 8 improvisasjoner med kun Thomas Johansson på trompet eller flygelhorn.

Opptak: Christian Obermayer
Miks/Master: Lasse Marhaug
Produsent: Lasse Marhaug og Thomas Johansson
Label: Tammtz Records

Format: LP og Digitalt

Musikere

Thomas Johansson - Trompet/Flygelhorn

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

David Fricke har hatt litt av en helg

Et nytt Jazznytt er ute! Cover-story Kim Myhr har laget spilleliste med inspirasjonene sine, Bent Sæther har gitt TO blindebukkintervjuer og spilt en fantastisk konsert, ny info om den danskeste jazzlåten har kommet til overflaten, Rolling Stone-redaktør David Fricke var på alle konsertene, det var vi også og snart er det allEars. Now’s the time!

Meld deg på vårt nyhetsbrev