22. januar 2018

Thomas Johansson
Home Alone

Om utgivelsen

Thomas Johansson er en trompetist fra Skien i Telemark. Han er utdannet Master fra Norges Musikkhøgskole, og er en del av den unge norske jazzscenen. Han har etter endt utdanning hovedsakelig jobbet som frilans musiker med egne og andres prosjekter.
Hans hovedprosjekt er bandet Cortex, som de siste 10 årene har gjort over 200 konserter på lengre turnéer i Norge, Europa, Japan og USA, så vel som fem kritikerroste album.

Denne vinteren slipper han sitt første soloalbum på sitt eget label, Tammtz Records, og platen har fått navnet «Home Alone».
Den er spilt inn på Spriten Kunsthall november 2016, og den inneholder 8 improvisasjoner med kun Thomas Johansson på trompet eller flygelhorn.

Opptak: Christian Obermayer
Miks/Master: Lasse Marhaug
Produsent: Lasse Marhaug og Thomas Johansson
Label: Tammtz Records

Format: LP og Digitalt

Musikere

Thomas Johansson - Trompet/Flygelhorn

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Håpar det ikkje lét som eit storband

Til OJKOS sin fjerde konsert er det trompetist Lyder Øvreås Røed som er huskomponist. Vi tok ein prat med Lyder på Victoria under den siste øvinga før konserten tysdag 26. februar.

Nyhet

Ni nye band klare for Jazzfest

Hildegunn Øiseth og Eldbjørg Raknes kommer til Jazzfest i Trondheim med hvert sitt bestillingsverk. Madeleine Peyroux og Beady Belle er blant andre Jazzfest-klare artister.

Meld deg på vårt nyhetsbrev