23. august 2024

Fra Mars
Fra Mars

Om utgivelsen

Fra Mars er debutalbumet til pianotrioen med samme navn, med kun egne komposisjoner spilt inn live i studio. Fra Mars sikter på å utforske rommet i pianotrioformatet, som kan være både enormt stort, aggressivt og fjernt i det ene øyeblikket og nært, varmt og minimalistisk i det neste. Musikalsk hører man klare referanser til EST og Keith Jarrett, ispedd en god porsjon lekenhet. Det hele skjer med en forkjærlighet for tydelige ideer og melodier, og i følge dem selv; med sikte på et håndgripelig uttrykk som inviterer til både hverdagskos og fest.

Albumet skal gis ut 23.august, og i forkant av utgivelsen kommer det 2 singleutgivelser. Fra Mars er også i ferd med å legge opp en høstturné i etterkant av albumreleasen.

De tre unge musikerne kommer opprinnelig fra Bodø, men er nå basert i Trondheim og Oslo. Albumet er spilt inn live i Store Studio i Bodø, og er mixet og mastret av Håvard Christensen.

Musikere

Håvard Falch Belsheim - Piano
Jakob Nisja Gjønnes - Kontrabass
Emil Fjeldavli - Slagverk

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Graver musikalsk gruve i Kongsbergs historie

I sjarmerende omgivelser i Høens Garasje skal kunstnerduoen Håvard Aufles og Fredrik Høyer hylle lokal identitet og kjærlighet til by og bygd. Bestillingsverket er laget i anledning Kongsberg Jazzfestivals 60-årsmarkering og byens 400-årsjubileum.

Nyhet

Jaap Blonk på nygammel grunn i Molde

I år finner Moldejazz tilbake til gamle spillesteder, og multikunstner Jaap Blonk skal opptre på to av disse, ved steinhytta på Hjertøya og kunstsenteret på Plassen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev