24. september 2021

Ingebrigt Håker Flaten
(Exit) Knarr

Om utgivelsen

Tingingsverket, Vossa Jazz 2021. Det er mulig å fortelle historien om musiker og komponist Ingebrigt Håker Flaten som en klassisk reiseskildring, med skipstypen Knarr som bilde på lang rekkevidde, fart og evnen til å holde seg flytende i storm. Historien kan også fortelles som rein musikk, slik bestillingverket (Exit) Knarr gjør. Musikken er fordelt på seks stoppesteder – en hyllest til menneskene, musikken og stedene som har forma ham.

Musikere

Ingebrigt Håker Flaten - Kontrabass, el-bass
Mette Rasmussen - Alt-saksofon
Atle Nymo - Tenor-saksofon, Bb klarinett, bassklarinett
Eivind Lønning - Trompet
Oddrun Lilja Jonsdottir - Vokal, el-gitar
Oscar Grönberg - Piano, keyboard
Veslemøy Narvesen - Trommer, perkusjon
Olaf Olsen - Trommer, perkusjon

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Buddy-prisen til Eivind Aarset

Gitarist Eivind Aarset er tildelt Buddy-prisen, norsk jazz’ høyeste utmerkelse, for 2021. En betydelig skikkelse i norsk jazzliv, og en musiker som i høy grad har bidratt til at jazzen som kunstform har utviklet seg i sin egen samtid, uttaler Norsk jazzforum i sin begrunnelse for tildelingen. – En stor ære å få Buddy-prisen, sier Aarset.

Nyhet

Stringswing-helg på Cosmopolite

Djangofestivalen på Cosmopolite i Oslo starter torsdag 20. januar og holder på gjennom helgen. Hot Club De Norvegè + Majken Christiansen, Mike Reinhardt Trio og Olli Soikkeli Trio feat. Marian Petrescu er blant band på programmet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev