4. november 2022

Come Shine
Coming Home 2LP

Om utgivelsen

Come Shine takker for seg etter over 20 år med to utgivelser hentet fra en serie intimkonserter bandet gjorde i 2017-18. En dobbel-LP i svært begrenset opplag og en CD med andre titler/versjoner, men fra de samme konsertene.

Coming Home – LTD (2LP) slippes i et begrenset opplag. Lytteren inviteres rett inn i fire ulike konsertsettinger på musikernes hjemsteder. Én plateside for hvert rom og hjemsted. Både gamle Come Shine-favoritter og tidligere uutgitte låter spilles i levende, lekne versjoner. Opptakene gir en opplevelse av å være tilstede i rommet. Coveret er spekket med bilder og historier fra konsertene og fra kvartettens 20 aktive år.

Musikere

-

Lenker

Fra forsiden

Katarina Barruk & Elina Waage Mikalsen - MUNCH, 24. mars 2023

Vidtfavnende samisk møte

En fullsatt festsal på MUNCH fikk oppleve noe av det mest spennende som rører seg av samisk nåtidskunst. Nyansene som både Mikalsen og Barruk maler ut er prekære i et samfunnsklima stadig mer preget av polemikk og splittelse.

Nyhet

Vossa Jazz feirer 50 år

Vossa Jazz har satt sammen et mangefasettert program til feiringen av 50 år som festival, blant annet presenterer festivalen fire nye bestillingsverk. - God kok på Voss, forteller festivalsjef Trude Storheim, kun dager før jubileumsfestivalen braker løs.

Meld deg på vårt nyhetsbrev