20. mars 2015

Beady Belle
Beady Belle best of

Om utgivelsen

Jazzland er stolte av å kunne presentere en spesiell samling fra et av de mest kritikerroste bandene på den norske musikkscenen. Beady Belle, frontet av Beate Slettevold Lech som ikke bare er en drivende god vokalist, men også en fantastisk låtskriver og komponist. Sammen med Marius Reksjø, Erik Holm og David Wallumrød utgjør de kjernen i bandet Beady Belle.
Albumet inneholder 3 plater med et fantastisk utvalg av låter som beviser hvorfor bandet har fått sine faste fans og masse skryt fra Norsk og internasjonal presse.
De 2 første platene inneholder studiolåter som er valgt av fansen. Flere låter fra hvert studioalbum representerer bredden i låtene og ikke minst samarbeidet med blant annet, Jamie Cullum, India Arie, Bugge Wesseltoft, Geir Sundstøl, Anders Engen, Jørn Øien, Lars Horntveth, Hild Sofie Tafjord, med flere.
21 låter i beste Beady Belle stil som spenner fra minimalistisk funk til hip reggae.
Det siste albumet inneholder et liveopptak fra Parkteateret på Grünerløkka i Oslo fra 2013. Opptaket demonstrerer bandets herlige evne til å improvisere med sitt låtmateriale. Bandet låter tøffere live, noe som gjør at man ikke savner album versjonene. Soloene sitter løst og Beate briljerer med sin fantastiske stemme.

Selv om samlingen spenner over 14 år så føles det ikke ut som noen form for nostalgi.
Det er rett og slett bare en flott samling med tidløse låter.

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev