20. mars 2014

Kim Myhr
All your limbs singing

Om utgivelsen

 

SOFA er veldig stolt av å gi ut Kim Myhrs første soloplate.

Det har tatt to år og mange konserter rundt om i verden for Myhr å finne og utvikle materialet til ‘All your limbs singing’, som kan beskrives som en orkestral utforskning av 12-strengsgitaren.

Musikken kan minne lytteren om den tidligere musikken til Ligeti eller Morton Feldman, men den har også en energi og en enkelhet som ligner på amerikansk folk musikk. Varmen og nærheten til en nedstrippet, naken akustisk gitar er hørbar i den symfoniske helheten. På samme tid eterisk og kroppslig, danser musikken gjennom de store rommene den skaper.

Kim Myhr har vært en aktiv skikkelse på den eksperimentelle musikkscenen i Norge de siste årene, både som komponist og som gitarist. ‘All your limbs singing’ er hans etterlengtede solodebut.

 

Lenker

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Driftige distraksjoner

Mette Henriette inntar Operaen, vi møter Elina Duni, er på konsert med Needlepoint, og har dagbokessay om syv vidunderlige dager med kulturopplevelser og distraksjoner. Now’s The Time!

Nyheter

Schemes spilte seg videre til Jazzintro-finale

Det var kvartetten Schemes som sikret seg en finaleplass i Jazzintro 2024 da første runde av lanseringsprogrammet ble arrangert på Bergen Jazzforum torsdag kveld. I finalen under Moldejazz i juli skal bandet kjempe om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev